Ez a gép mennyire, hogyan vinné a gta 5-öt?
Figyelt kérdés
Intel core2duo e8400, 3Ghz
Radeon r7 250 1gb gddr5 125bit
4gb 1033 mhz ddr3 ram
Ezzel hogyan menne? A videókártyám azért ilyen "nagyon" gyenge, mert a gép tápján nincs videókártya csati és ez volt a legerősebb amit választhattam naggyából az újak közül.
2016. júl. 27. 11:07
1/8 anonim válasza:
19-25-35-45 fps .. a proci és a memória le húzza a minimum fps-t . Mind1 milyen képfelbontásra teszed.
2/8 anonim válasza:
Én is ilyen gépen próbálkoztam.És milyen meglepő de lowon volt 15-20 fps-em!
3/8 A kérdező kommentje:
És ha essetleg a cpu-t lecserélném egy quad-ra vagy extremre, és raknék a gépbe még +2gb ram-ot?
2016. júl. 27. 11:28
4/8 3 napos mákos lecsó válasza:
Úgy még akar menne is.
5/8 anonim válasza:
Q6600 minimum kellene neki az öregek közül.
6/8 A kérdező kommentje:
Ez egy dell optiplex 780 full tower gép, a vidikártyát nemrég raktam bele. Ebbe az alaplapba bele lehetne tenni azt az erősebb procit?
2016. júl. 27. 13:49
7/8 anonim válasza:
Ahhoz a lap típusát kellene tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!