I7 4790K hőmérséklet befolyásolhatja az FPS-em?
Figyelt kérdés
Alapjáraton 50-55 fokon megy a proci egy Cooler Master Hyper 212 EVO-val. Tapasztaltam játéknál egy olyat, hogy fps-em 80 körül aztán pár perc és lement 30-35re. Valley Benchmarkot indítottam(elég szép grafika, tesztelésre alkalmas aki nem ismerné), olyan 60-100 fps között mozgott. Vadi új processzor! Pasztázás is nemrég volt. Esetleg valaki valami megoldást, hogy miért ment le az FPS? Gondolom proci lekorlátozza valamelyest, de hogy ennyire?2016. júl. 28. 01:46
21/24 A kérdező kommentje:
Bizony vannak, most is lett :D Ügyködtem egy kicsit és arra jutottam újratelepítem a gépet. Amiket adtak lemezeket arról feltettem drivereket, egyből töltöttem le Speedfant, frapset és leteszteltem játékokat. És csodák csodájára, fps-em 60 felett, droppok nincsenek és a proci alapjáraton jelenleg 35 fok körül mozog. Turbó most nincs bekapcsolva.
2016. júl. 28. 18:32
22/24 anonim válasza:
Látom te is futtatod a Milkyway-t. :)
Ahhoz képest nem is meleg.
23/24 anonim válasza:
..Igen :)
Régebben SETI-ztem, de most már a Milkyway projektet csinálom, csak ezért kell a nagyvas, egyébként nem játszom, csak konzolon.
..reméljük sikerült megoldani a problémád, legalább így turbo nélkül, azért ha lesz időd és kedved próbáld ki azzal is :)
24/24 A kérdező kommentje:
Valószínű a hiba megvan. Videókártya driverre tippelek. Most ugyanúgy feltettem a legújabb Nvidia drivert, és jó volt az fps-em turbóval is. Viszont amikor kiléptem 50 fokos maradt a proci. Nem tudom miért volt az a lefojtás akkor.
2016. júl. 28. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!