Melyiket ajanlanatok, mint munkahoz, mint jatekhoz? I7-6700k vagy i7-4790k?
Figyelt kérdés
Sok compare weboldalon a 4790k nyer viszont a compare alatt a commenteknel mindenki a 6700k-t ajanlja ! Akkor most kinek higyjek ?2016. júl. 14. 23:06
1/8 anonim válasza:
6700K erősebb, de mihez olyan feltétlenül muszáj az i7? plusz mennyi pénzed van rá?
2/8 A kérdező kommentje:
A penz az nem gond... vagyis hat nem tudom megvenni a 6900k-t de a 6700k-ra meg 4790k-ra megvan ! Viszont eleg sok evig nem volt jo gepem es most hogy osszegyult a penz itt az ido hogy en is elvezzem a jatekokat na meg a munka is gyorsabban menne ! Szoval egy nagyon jo gepet akarok osszeallitani ! Akkor azt mondod a 6700k jobb mint a 4790k es a compare oldalak tevednek ?
2016. júl. 15. 01:15
3/8 anonim válasza:
i7 6700K erősebb, bár nem olyan számottevő a különbség, de ha teheted, inkább azt vedd.
4/8 anonim válasza:
Mire kell a gép? Mert ha csak játékra, akkor az i7 teljesen felesleges, i5 is elég.
Ha mindenképpen kell az i7 akkor az i7 6700k-t válaszd, már csak a DDR4 ramok miatt is.
5/8 anonim válasza:
Bocsi látom munkához. Akkor i7 6700k :)
6/8 Lord Hidan válasza:
i7-6700K
4. genere már csak használtan érdemes költeni. Tuningolni akarsz egyébként majd? Mert ha igen kell egy drágább táp, drágább lap, drágább hűtő.
Ha nem akarsz tuningolni akkor nem kell a K végű processzor
7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat ! Igen munkahoz es jatekhoz ugyszint' kellene ! Es igen tuningolni is szeretnem szoval igen tudom hogy dragabb dolgokat kell vegyek bele ! En csak itt voltam leakadva ! Mert tenyleg nezem az arakat es a 4790k az dragabb mint a 6700k es a compare oldalak is a 4790k-t hozzak ki nyerteskent ! Viszont a kommentelok a 6700k-t tennek nyertesnek es ugyan ugy ti is a 6700k-t ajanljatok ! De akkor meggyoztetek ! Koszonom a valaszokat !
2016. júl. 17. 11:12
8/8 Max0007 válasza:
Kezdem unni ezt az i5 elég dumát! Jövőre én is i7 6700k fogok venni és azért mert jobb nagyobb az óra jele is és játékra használom a gépemet jelenleg utánna meg főleg játékokra fogom használni szóval ha van rá pénzed akkor vedd az i7-et mert jobb. A VR-hoz is az kell abban is gondolkodtam már pedig ahhoz az kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!