Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen cipőt ajánlanátok napi...

Milyen cipőt ajánlanátok napi 10 órás álló munkához?

Figyelt kérdés
Egy héten 6napot megyek dolgozni, napi 10 órát kell állnom, futkoznom!Vittem már eredeti adidas sportcipőt, sima cipőt, papucsot, de nap végére annyira fáj a talpam, h sírni tudnék, alig tudok lépni!Szerintetek milyen lábbelit vigyek, próbáljak ki?

2012. ápr. 15. 12:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Próbáltad már a most divatos domború talpút?

Van olcsóbb változata is, nem kell feltétlen a legdrágább MBT-t venni, sokan dicsérik.

2012. ápr. 15. 12:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha tényleg jót akarsz a lábaidnak, akkor MBT-t vegyél. Ne utánzatot.

Csinálnak ingyenes állapotfelmérést, úgy hogy neked semmit nem kell előtte mondanod hol szokott fájni stb.

A párom szakács, napi 14-15 órákat áll, lót-fut. Ha éjjel/hajnalban hazaér alig tudta magát elvonszolni a fürdőig annyira fájtak a lábai.Elmentünk egy MBT boltba, csináltak neki egy számítógépes állapotfelmérést és az eredmény megdöbbentő volt. Tényleg ott fájt neki iszonyatosan ahol a gép kimutatta. Állandóan ott kellett maszíroznom a lábait stb.

Ebben a speciális cipőben meg kell tanulni járni/állni. Olyan alapelven készítették, mintha mezítláb járnál a homokban ( ez a legegészségesebb egyébként a lábnak).

De nem olcsó, 50 ezer és afelett van az ára.

Viszont tényleg hatásos.

2012. ápr. 15. 12:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Vagy vegyél a már meglévő cipődbe plusz talpbetétet,ami a homorú talp részt tartja.

Gondolom mindenkinek más,de nekem a klumpa vált be,én is 12órát dolgozom.

2012. ápr. 15. 12:25
 4/6 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=nftwkMZMw40 ősszel lesz 9éve, hogy megvan, kicsit kopott de még tökéletes:)

ez négy évig volt meg http://www.youtube.com/watch?v=bvncJA171Wc tavaly júniusban ment szét, helyette

december óta pedig ez van:

[link]

Ha egész nap rajtam van akkor sem fáj a lábam.

esetleg próbáld ki ilyen fajtát [link]

2012. ápr. 15. 12:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ!Vettünk azóta ilyen sholl talpbetétet, és azóta elillant a fájdalom!egy megváltás volt!mbt-re sajna most biztos nem tudnánk beruházni, bár biztos nagyon jó, viszont ilyen koszos helyre nem biztos h felvenném, sajnálnám tönkre vágni :D (pékségben dolgozok, gyárban)
2012. ápr. 16. 09:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit, szerintem próbáld ki ezeket, szerintem beválnának:)
2012. ápr. 17. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!