Melyik "gamer" billentyűzetet ajánlanátok?
a) tudom hogy nem mechanikus
b) tudom biztos van jobb drágábban
(ha olcsóbban azt linkeljétek :D)
Melyiket vennétek?
Ebben az esetben én szimpátia alapján választanék. Ezekben a billentyűzetekben annyi az extra funkció, hogy van pár makrógomb és világít. Valamint a Cerberus tudtommal vízálló. De egyébként ugyanaz a membrános, mint egy 4-5 ezres billentyűzet, max kevésbé hétköznapi designnal. (Nekem a Cerberus szimpatikusabb).
Javaslom, nézz teszteket mindkettőről.
Személy szerint, ha 8 ezernél többet adok ki billentyűzetre, csak mechanikusat veszek. (Írom ezt egy Corsair Strafe RGB-ről). Jó mechanikusat viszont csak 30k fölött kapsz.
1# olyan kéne ahol az hogy XG4M3RX lenne rajta
2# Igen tudom, de az a baj hogy egy billentyűzetért én 30ezret sosem adnék ki (mondjuk ha író lennék/vagy olyan munkám lenne amit gépelni kéne és itthon jóóó pénzért/ és nem csak játékra/filmre lenne a gép)
Lényegében most egy Magyar/világító/makrós billentyűzetet akarok, szerintem akkor maradok a cerberusnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!