Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem tölt be az op. Rendszer,...

Nem tölt be az op. Rendszer, lefagy. Ötletek a problémára?

Figyelt kérdés
Van egy ezer éves asztali gépem. Az utóbbi időben hangosabb volt, lassabb,aztán 5 perc után lefagyott, végül már 1 perc is elég volt, mostmár a windowst csak csökkentett módban tudom elindìtani, normálba nem... Avg van rajta, ami szintén nem működik az utóbbi időben.. Valami vìrust kaphattunk el vagy valami tönkremehetett benne.. Vagy már elfáradt az idős gêpem és nem éri meg javìtani? :D

2016. júl. 24. 21:06
 1/3 anonim ***** válasza:
lehet táp hiba,tönkrement kondenzátor stb.
2016. júl. 24. 21:09
 2/3 |Orfeusz| ***** válasza:
Lehet, hogy merevlemez hiba. Ennyi információból szerintem nem lehet megmondani.
2016. júl. 24. 21:18
 3/3 CspCsj ***** válasza:

2-3 év után minden nap ajándék, csoda hogy ezer évig működött gond nélkül.

Biztos az ősmagyarok fejlesztették rá az OSmagyar rendszert. Kellett neked lecserélni Windows-ra, nem is bírta így sokáig.

De hogy valami hasznosat is írjak:

Egy működő számítógépen tölts le egy ingyenes, régebbi verziójú Linux változatot, - ami támogat kipróbálás/Live módot is, pl. Ubuntu, Mint stb. - majd CD/DVD lemezre (vagy pendrive-ra) telepítsd és a számítógépedet arról indítva teszteld.

Ha így jó, akkor a merevlemez a hibás. Persze írhattam volna, hogy teszteld a merevlemezt, de ha mátr egy percet sem bír a Windows rendszer, akkor nem ajánlom.

Linux telepítő létrehozása pl. Ubuntu-nál (másik Linux változattal is hasonló):

[link]

2016. júl. 24. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!