Mi lehet a gond az operációs rendszerrel? Valami megoldás a problémára?
Van egy problémám a windows 7-es oprendszeremmel.
Amikor bekapcsolom a laptopom betölt egészen a windows 7 embléma megjelenéséig, itt optimális esetben a gépem 8-13 mp után betölti az üdvözlő képernyőt is. Azonban néhány napja megáll a windows emblémánál és kell vagy 5 perc mire betölti az üdvözlőképernyőt, és onnantól számítva még vagy 10 mire bejelentkezik és egyáltalán meg lehet nyitni egy mappát rajta. Végül is, mikor így "indul" teljesen használhatatlan a rendszer.
Viszont, ha nem várom meg hogy betöltsön ilyen lassan és a főgombbal kikapcsolom aztán újra elindítom, akkor már tökéletesen betölt és gyors, ahogy lennie kell.
Amit eddig próbáltam, de hiába:
-víruskeresővel végignéztem az egész rendszert, nem talált semmit
-formáztam és újratelepítettem a rendszer (így sem lett jobb)
-töröltem az összes partíciót, majd újra particionáltam és újratelepítettem a rendszer (még mindig jelentkezik ez a hiba)
Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond és hogy mi lehet a megoldás rá?
Előre is köszönöm!
Olyan, mintha kétszer töltené be a merevlemez driverjét. Akkor szokott ilyen lenni, már ez a régebbi oprendszereknél fordult elő inkább. Amikor rosszul indul, csekkold le az eszközkezelőben a merevlemez driverjét, hátha mutat valami eltérést, vagy ütközést.
Ha nem, akkor is a winyó körül keresgetnék először mindenképpen, kábel pl.
Talán már megoldódott a probléma. Keresgéltem tovább a neten tegnap. És találtam egy olyan oldalt, ahol azt írták, hogy tegyem be a telepító lemezt, bootoljam arról. És válasszam ott a számítógép javítását, ezután pedig a parancssort.
Ide be kellett írni, hogy bootrec/fixmbr. Ez visszaállítja az eredeti bootolást.
Egyenlőre úgy néz ki, hogy ezzel működik...ki tudja meddig, ha egyáltalán ez volt a baja.
Megoldódott úgy néz ki!
PcFórumon írták, hogy vegyek ki egy RAM modult a gépből, vagy cseréljem ki. Nem tudom miért és hogyan, de eddig bevált és megoldódott a gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!