Ha renderelek egy videót, sípol a gép és a feladatkezelőben a CPU 80++ fölé megy dolgozik erősen mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Nem nagyon értek hozzá ezért kérem a segítséget mielőtt nagyobb baj lenne. Én arra gondolok talán túl dolgozik valamiért renderelés közben és túlmelegszik? De miért dolgozná ennyire a procit? A program: Adobe Premiere Pro
Vidkari: GeForce GTX 950
i7-3770K proci 3,50GHZ
8Gb ram
2016. júl. 24. 00:20
11/52 anonim 

válasza:

Igen elég sok idő kell mire az ember szinte teljesen kitanulja.
12/52 A kérdező kommentje:
Esetleg van 3 teszt videóm. Tudnál abban segíteni, hogy belinelem neked mind3mat (persze privátba) és megnéznéd szerinted melyik a legtisztább, legélesebb? :) Vagy még keressem a tökéletest. Nem tudom nekem valahogy nem az igazi egyik se, de lehet már csak fáradt vagyok és koszos a szemüvegem :D
2016. júl. 24. 00:56
13/52 anonim 

válasza:

H.264; 1080p; 60FPS; VBR, 2 pass; bitrate 50Mbps; én ezeket a beállításokat használom.
YouTube-ra feltöltve szerintem még a vállalható kategória marad.
https://www.youtube.com/watch?v=sGXyj2q6bOM
14/52 A kérdező kommentje:
Tényleg válalható semmi gond nincs vele. Bár úgy látom szereted az autós játékokat :D
2016. júl. 24. 01:02
15/52 anonim 

válasza:

Ezek voltak felül... :D
Azt hiszem már ez is az előbb említett beállításokkal készült, de nem vagyok biztos benne.
16/52 A kérdező kommentje:
Tudsz 1 skype nevet adni esetleg vagy 1 e-mail-t és megnéznél nekem is 3 videómat szerinted melyik a legjobb vagy van-e különbség? :) HA ennyiben még tudsz segíteni :)
2016. júl. 24. 01:10
17/52 anonim 

válasza:

Ez a minőség szerintem tökéletes :D
18/52 A kérdező kommentje:
A te vidit tényleg jó. Lehet az enyém is csak többet várok el tőle :/ :)
2016. júl. 24. 01:11
19/52 A kérdező kommentje:
Tudjátok mit szarok rá nyilvánossá teszem nézzétek meg mind2en és mondjátok el a véleményeteket :D (Egyenlőre a hang stb meg amit mondok nem fontos ezek csak teszt vidik egyenlőre) :)
2016. júl. 24. 01:12
20/52 anonim 

válasza:

Itt GYK-n, PÜ-ben nyugodtan elküldheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!