Ha renderelek egy videót, sípol a gép és a feladatkezelőben a CPU 80++ fölé megy dolgozik erősen mi lehet a gond?
Nem nagyon értek hozzá ezért kérem a segítséget mielőtt nagyobb baj lenne. Én arra gondolok talán túl dolgozik valamiért renderelés közben és túlmelegszik? De miért dolgozná ennyire a procit? A program: Adobe Premiere Pro
Vidkari: GeForce GTX 950
i7-3770K proci 3,50GHZ
8Gb ram
Miért dolgozik? Talán azért mert renderelsz?
Milyen hűtő van a procin? Mikor volt pasztázva?
Nem régi a gép (számomra használtan vettem) így pasztázva nem tudom mikor volt. NÁlam kb. 2 hónapja van azóta nem volt az tuti.
[link] Itt 1 kép a gép belsejéről neked hátha többet mond. Van valami thermáltake az tuti ránézésre amennyire értek hozzá 3-4 hűtő tuti van. (bocsi hogy nem tudok kielégítő információval szolgálni)
Tyűha, szép darab Noctua hűtő. Hát nem ezzel lesz gond az tuti.
Próbálkozz újrapasztázással.
Ment a Firefox semmi más.... mondom akkor kilövöm az se egye, de ugyan úgy csiripel a gép :/ Amint kész lett viszont a renderelés voálá a CPU 20%-30% csend és békesség van :)
Esetleg levegyem az oldalát? Vagy legyezzem? XD :D A pasztázást holnap megkisérlem akkor még van itthon annyi asszem faternak.
EL se mondom mennyiért vettem a gépet használtan mert el se hinnéd :)
ÁM nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszokat és a segítő készségedet :) Most már hagyom pihenni, reggel meggyógítom a kis drágát :)
(Esetleg a premiere pro-hoz nem értesz vagy videó renderelés/szerkesztéshez? Én még kezdő vagyok) :)
Én format H.264
Preset: Youtube 1080 HD-ba szoktam 50 bitrates-cel. Én tegnap kezdtem nekem ez nagyon kínai ezt látam 1 oktató videóban. (De 1 másikban mást... -.-") :D gameplayeket töltögetek fel a nyers rögzítettel nincs is baj ha rövid a videó csak a shadowplay ~4GB adatot vesz fel aztán megint és megint így össze kell fótozni, de még tanulnom kell :/ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!