Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A számítógép az indító gomb...

A számítógép az indító gomb lenyomása után késéssel kezdi meg az indítási folyamatot, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

1 hete tapasztalom a jelenséget, amikor megnyomom a számítógép főkapcsolóját nem kezd el azonnal beindulni (nem történik semmi) , hanem kell neki vagy 8 mp és utána indul el. Ezelőtt azonnal kapcsolt amint nyomtam a gombot..

Alaplap: asrock h97m pro4

Táp: fsp raider 550

2016. júl. 18. 19:45
 1/5 anonim válasza:
Nekem is van egy ilyen problemas kerdesem az en gepemmel de en a tapegysegre gyanakodok hogy nemjuttat a gepbe eleg energiat hogy az elinduljon rögtön ezert kerül egykis idöbe amig a gep eröt vesz magan es beindul.
2016. júl. 19. 12:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Dettó, de en mar cseréltem tápot es mind a két esetben ilyen. Szetszedve látszik, h benyomasnal var, megpörgeti a ventiket, var, aztan indul. Amugy hibátlan nálam minden ( ha ezt nem vesszük hibának) esetleg egy előzetes biztonsági self-check valamiert?
2016. júl. 19. 13:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem legutoljára az alaplapomnál volt ilyen. Asrock B85M PRO4 volt. Az alaplapi foglalatok rosszak voltak, majd később zárlatos lett az alaplap.
2016. júl. 20. 22:33
 4/5 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Nekem hibás ramokkal volt ez a probléma.
2016. júl. 20. 22:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Memória teszt nem ad vissza hibát, honnan tudhatom, hogy ez valódi probléma csere memória nélkül?
2016. szept. 10. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!