Kitöröletem az internetet indító progit! Hogy lehet újra előhozni valamelyiket?
Figyelt kérdés
Explorerem volt, de véletlen kitöröltem, hogy lehet újra ilyen internetválasztást csinálni, hogy kiválassza vagy az Explorert, vagy a Firefox-ot vagy az Opera-t?2013. aug. 16. 14:09
1/13 A kérdező kommentje:
A böngészóválasztás-os progi kellene!!! Hol találom, xp-n?
2013. aug. 16. 14:15
2/13 anonim válasza:
Tehát letörölted a böngésző ikont?
3/13 anonim válasza:
Akkor nem a böngészőt, hanem a parancsikont törölted le, igaz? Startmenü és ott a keresővel próbálkozz, ha nem működik, akkor keresd meg, hogy hova tetted a böngészőt, ha ez megvan, akkor csinálj egy parancsikont. Jobb kill, új, parancsikon, válaszd ki a helyet, ahol van a böngésző, s válaszd ki, fontos, hogy az interenet explorer.exe-t rakd be, utána mentsd el és kész
4/13 A kérdező kommentje:
Nem, rosszul fogalmaztam, magát a böngészőt töröltem le, nem csak a parancsikont!
2013. aug. 16. 14:19
5/13 anonim válasza:
Ha letörölted a böngészőt akkor hogy vagy ezen az oldalon??
6/13 A kérdező kommentje:
Jaj, nem mondtam, mert nem akartam bonyolítani de a faterom aki vagy 20km-re lakik tőlem hívott, hogy ő letörölte.
2013. aug. 16. 14:22
7/13 A kérdező kommentje:
Nem jutott hirtelen eszembe a neve, de a BÖNGÉSZŐVÁLASZTÓ kellene hogy megmondjátok hol van, mert nem találjuk.
2013. aug. 16. 14:24
8/13 anonim válasza:
Ha letörölted akkor újra kell telepíteni keresd meg az exe fájlt.
9/13 anonim válasza:
töltsd le pendrive, írd ki CD-ra a Chrome-t, vidd el neki, de menjen egy dokumentumba, s írjon be valami linket pl. www.szoftverbazis.hu , ha letörölte nem jön be, ha nem, akkor tud letölteni valami normálisat. (teszteltem)
10/13 anonim válasza:
Vagyis a dokumentumok mappába pl, s felülra írjon be linket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!