Kitöröletem az internetet indító progit! Hogy lehet újra előhozni valamelyiket?
Figyelt kérdés
Explorerem volt, de véletlen kitöröltem, hogy lehet újra ilyen internetválasztást csinálni, hogy kiválassza vagy az Explorert, vagy a Firefox-ot vagy az Opera-t?2013. aug. 16. 14:09
11/13 A kérdező kommentje:
nincs exe fájl és nem fogom most elvinni neki. légszíves az írjon aki tudja, hol lehet a böngészőválasztót megtalálni.
2013. aug. 16. 14:46
12/13 levis56 válasza:
Úgy tudom hogy az explorer a rendszerfájlokkal együtt települ és az alapverzióját nem lehet törölni,a windows szolgáltatások be és kikapcsolásában nézd meg az explorer be van e pipálva ha nincs pipa be ok gomb és utána el kell indulnia az alap böngészőnek majd azt lehet újabb verzióra frissíteni.
13/13 csacsi2 válasza:
Az Internet explorer beépül a hálózati kapcsolatokba, azaz az oprendszer része (internetbeállítások). Töltsd le a microsoft oldaláról és telepítsd fel (xp-hez a legutolsó verzió a 8-as)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!