Mi baja a külső merevlemezemnek?
Figyelt kérdés
Vettem egy 500 gigabyteos Asus külső HDD-t. Első bedugásnál működött normálisan, kiírta, hogy mennyi hely van rajta. Mikor újra rádugtam a gépre már cserélhető lemeznek látta és folyamatosan csak töltötte és amikor rákattintottam befagyott a gép. Mi lehet a gond? Van rá garancia. 36 hónap. Ami 3 év. 36 hónap az 3 év.2016. júl. 20. 10:18
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem jó és mivel elsőre jó volt így világos hogy te tetted tönkre ezért nincs már rá gari se, még 36óra se, ami 1,5nap, mert 36óra az 1,5 nap.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem csináltam vele semmit, csak kihúztam, mert csak annyira dugtam be, hogy kipróbáljam. Pár óra múlva mikor használni akartam már nem volt jó. Elsőnek a TV-be dugtam, ott jó volt, aztán a gépbe, ott is jó volt, pár óra múlva mikor tényleg kellett volna, már nem volt jó. Közte nem csináltam vele semmit, szóval nem én tette tönkre, hiába vádaskodsz. A gépből sem csak simán kitéptem a kábelt, hanem a "Biztonságos Eltávolítást" választottam.
2016. júl. 20. 10:39
3/10 anonim válasza:
De a TV-ből biztosan nem "biztonságos eltávolítással" vetted ki. Ebből majd tanulsz.
Biztos nem én tettem tönkre, mert én azt se tudom hol laksz és én biztos máshol lakok, mert nem ott lakok, ahol te.
4/10 A kérdező kommentje:
Már haverom megcsinálta és jó lett. Szóval nem tettem tönkre, ahogy azt te állítottad. Kössz a segítséget... Nagy szakértő lehetsz...
2016. júl. 20. 11:22
5/10 anonim válasza:
Már bocs, de ha a haverod megcsinálta, akkor ő a nagy szakértő, meg én, de te semmiképp, mert te itt kérdeztél, ha szakértő lennél, megcsináltad volna magad és nem kérdeztél volna itt, ha szakértő vagy.
6/10 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok az, de veled ellentétben én nem állítom azt magamról, és nem okoskodok bele olyanokba, amihez nem értek.
2016. júl. 20. 14:00
7/10 anonim válasza:
De én értek hozzá, nézd csak meg az 1es hozzászólásom, rögtön megírtam, hogy szerintem nem jó és nem is volt az, amíg a haverod meg nem csinálta és még én nem értek hozzá, hagyjuk....
8/10 A kérdező kommentje:
De fogalmad se volt, hogy mi a baja. Azt a hülye is megtudja mondani, hogy valami baj van vele. Erre rájöttem én is.
2016. júl. 20. 14:08
9/10 anonim válasza:
Naneeeee, te kérdezted mi a baja, azt én mondtam, hogy nem jó, ne próbáld már letagadni, amikor vissza lehet olvasni, te még ezt se tudtad.
10/10 A kérdező kommentje:
Istenem... Azt kérdeztem, hogy mi a baj, nem azt, hogy van e baja. Szóval már a kérdésben benne van, hogy tudom. A lényeg az, hogy "MI"! Ha érzed, hogy beteg vagy és elmész az orvoshoz, nem azt mondja, hogy beteg vagy, hanem leírja a pontos betegséget. A te logikád alapján, ha belelépek valamibe, de nem tudom mi az, és megkérdezem, akkor szerinted azt se tudom, hogy beleléptem valamibe.
2016. júl. 20. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!