Mi a megoldás egy AMD FX 9590-es fagyásaira egy ASUS 990FX Sabertooth R2. 0 alaplapban (jól jönne a segítség)?
Már külföldi oldalakat is lapozgattam,
de konkrétan nem tudok rájönni mi lehet a gond. Ahol vettem az alaplapot azt mondták 50 ezres kategóriájú alaplapban működni fog rendesen, már valaki írt egy hasonló kérdést nem tudom neki megoldódott-e a hibája végül:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__7..
Fontos lenne, most raktam össze a gépem és nem tudom mi lehet erre az orvosság, közben megnézek több fórumot még ha találok, remélem valami sikerül majd.
Köszönöm előre is!!!
Azóta teszteltem Prime95-tel, 10 percen belül lefagyott.
Mint írtam az alapbeállításokat mikor visszaállítottam akkor megszüntette a fagyásokat, az alaplap első indításnál valamiért 4700 helyett 5000-en futatta a procit és ezután jobb lett de mint teszteltem nem végleg.
ha jobban körülnéztek meglátjátok, hogy ez az alaplap támogatja ezt a CPU-t, le tudom fényképezni, de az alaplapon magán van rajta, hogy az AMD 9000 szériát támogatja:
ott alul "9-SERIES CHIPSET"
szerintem a proci több áramot akar felvenni mint amivel az alaplapod ellátja. Már le írtam egyszer üzenetben hogyan feszeld alá... Nem igaz hogy ilyen egy buta ember vagy ,hogy a szádba rágva sem tudod fel fogni !!??
Csak a fejed után mész ... le vetted az óra jelet és ????
A probléma fent áll ...
Vedd vissza olyan 4.5 ghz-re és lődd be azt a feszültség értékt amit írtam..
szerintem a proci több áramot akar felvenni mint amivel az alaplapod ellátja"
helyesbítve mint amennyivel az alaplap eltudná látni.
Ádám
szerintem ő magam sem tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!