Mi a megoldás egy AMD FX 9590-es fagyásaira egy ASUS 990FX Sabertooth R2. 0 alaplapban (jól jönne a segítség)?
Már külföldi oldalakat is lapozgattam,
de konkrétan nem tudok rájönni mi lehet a gond. Ahol vettem az alaplapot azt mondták 50 ezres kategóriájú alaplapban működni fog rendesen, már valaki írt egy hasonló kérdést nem tudom neki megoldódott-e a hibája végül:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__7..
Fontos lenne, most raktam össze a gépem és nem tudom mi lehet erre az orvosság, közben megnézek több fórumot még ha találok, remélem valami sikerül majd.
Köszönöm előre is!!!
A smart széria irodába való, nem értem, hogy miért adtak ki egy 700W-s változatot. Minimum Corsair RMx szintre van szükséged.
A "fagyás" pontos jellegét is körbeírhatnád.
Ahogy az egeret mozgattam, szaggatva ment, akadozott az egér, mintha egy játékban szaggtás jelentkezne, pont olyan.
De az alapbeállítások visszaállítása megoldotta a problémát, mostmár tökéletesen megy, tesztelve is lett fél órára még csak 3D alkalmazásban, úgyhogy ezek szerint ez lehetett a gondja, mert minden probléma elmúlt. Az elején be is fagyott többször is a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!