I7 6700k-ra milyen hűtőt vegyek?
6os
Gyárit adhatnák tubusban is és mellékelnék az ábrát a borsóról stb. Ha attól jobb lenne, úgy csinálnák. De nem. Nem szeretnék, ha a rossz pásztázásból fakadó magasabb hőfokok miatt járatnád le a terméküket, így inkább megfelelően elkenik neked, hogy ne tudd elrontani.
26.oldal. Az INTEL nem a borsót javasolja középre, hanem az egyenletesen elterített pasztát, mint azt a képeken láthatjátok.
Szóval jöhetnek a pluszok :D
A válaszom 0%-ban hasznos, imádom ezt látni :D
Korlátolt agyúak, valamit nem értetek megy a mínusz.
Gyári leírás a hűtő pásztázásához, 4. pont.
"Tragen Sie eine gleichmässige, dünne Schicht Wärmeleitpaste auf den Prozessor auf."
Remélem így már nektek is világos, minuszhuszárok. :D
Én cm hyper 212 evo-t tudok ajánlani.
Most nem futottam végig a kommenteken, de húzva van a proci? Mivel mérted a hőmérsékletet? Ha nem aida64-el akkor most mérd azzal.
Egyébként lépj be a bios-ba ott nézd meg hány fokot mutat, majd mérd meg a mostani szoftverrel is.(üresjáraton, 0%cpu useage)
ha a két érték különbözik, akkor nem jó a mérő programod.
Például nekem a speccy, az afterburner, meg az összes többi szoftver (kivéve az aida meg a realtemp) 55 fokot érzékel üresjáraton, de a bios-ban 34 fokot jelezz.(na meg az aida, meg a realtemp is)
remélem érthető amit mondtam, mert hullafáradt vagyok ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!