Milyen hűtőt vegyek a számítógépházam elejére?
Az alábbi képeken látható a hely ahova kellene.
Pontosan nem tudoma a lyukak távolságát. Valaki látott már ilyen foglalatot? Mekkora ventillátor szokott ilyen helyre beférni?
12 meg 14 centis az átlag szabvány ventilátor átmérő. Ránézésre ez 12-es.
A legolcsóbb elég, 1000-1500ft-os.
Szerintem ez igen csak kisebb mint egy 12 centis.
Mérd meg a lyuktávolságot.
szerintem ez 80-as. De ahogy előző is mondja, mérd meg, két furat milyen távol van egymástól (NEM átlóban)
Egyébként a legolcsóbbat vedd, ami színre tetszik neked
Sikerült lemérni. Kétféle furat is van a mellékelt képen láthatóak:
Húha, erre te nem raksz már ventit, a zöldbe ilyen spéci ventilátor tartó kell mint az én házamhoz.
Az a lila műanyag a spéci rögzítő az enyémnél, a tiednél nem tudom, de hasonló lehet, na most a piros luktávolsága miatt pedig azt tippelem, hogy 4 centis ventit tudnál oda tenni, de azt szerintem még álmodba se találsz manapság.
Ha egy kicsit bátor vagy akkor próbáld meg átszerkeszteni a lemezt, hogy 8, 9,2 vagy 12 centis ventilátort is be tudj szerelni, de ha már 8 centisre is át tudod alakítani akkor már nyert ügyed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!