Elő jön néha a kék halál hiba a gépemben, mit tegyek?
Nem mindig, csak néha amikor be kapcsolom a gépet. Mondjuk 6/1 szer elő jön a kék halál. Be kapcsolom be tölt a Windows, és jönne be az egér, de be hoz egy kék halált, és újra indul. Utána persze megy rendesen. Utána a Windows ki írja, hogy hiba után állt helyre. Ki másoltam onnan a szöveget, hátha segíthet.:
"Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk a problémáról:
BCCode: a
BCP1: 000097B8
BCP2: 00000002
BCP3: 00000000
BCP4: 82C18369
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\010380-20966-01.dmp
C:\Users\Cosmos\AppData\Local\Temp\WER-29187-0.sysdata.xml"
Itt van. Tegnap rá ejtettem a poharat a gépre, és ki kapcsolt. Utána el kezdett sípolni, és pirosan villogni. Megtaláltam a hibát, a táp lehetett, mert mi után szét szedtem, működött megint. De amikor be kapcsoltam, akkor dobott megint 1 kék halált, és utána ment rendesen. Lehet hogy baszakszik a a tápegység, és azért kék halálozik? Csak akkor jön a kék halál, mikor kapcsolom be a Windowst. De nem mindig csak 6 ból 1 szer kb. Normális válaszokat köszönöm.
Elnézést, a link lemaradt, de tessék:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!