Videokártya játék közben szinte megsül?
60 C° alapjáraton, mikor játszok (most legutóbb 14 perc játék alatt) felment 105 C°-ra a hőmérséklete.
Passzív hűtéses, és direkt levettem a ház oldalát is, és így is megsül.
Kukába való lesz a kártya, vagy valami más a gond?
Másik probléma, hogy az egész képernyőt csíkozza, vibrál, sötét háttéren látszik jobban (nem annyira de azért zavaró).
Használtan vettem, tegnap raktam bele a gépbe. Bírnia kéne a lapnak is, tápnak is és a processzor, memória is hozzá való, meg bírja hajtani. Szóval nem tudom mi a gondja.
Már tegnap is ilyen volt, beleraktam a gépbe, máris felment 70 fokra 1080p youtube videónál.
ha már csíkozódik, akkor ott gondok vannak, még hozzá megsült elektronika...
sajna ez a széria a Nvidia 8K -s ilyen, ha passzív hűtéssel használják szép lassan megsüti magát.
A külső venti egy rövid ideig tünetmentesít, de hosszabb távon nem megoldás.
Ha nem hibás kártyaként vetted, vagy nem közölte hogy melegszik nyugodt vissza kérheted a pénzed, és vissza adhatod a kártyát.
500 wattos nem tudom milyen táp, 2 gb ram, core2duo e7300, és max. 4000-4500Ft, ennyit tudok rászánni. Most találtam egy HD2600XT-t, jónak tűnik spec alapján.
Az gondolom igaz, hogy a memória sávszélesség (Gb/s illetve hány bites) és a frekvencia ami számít, nem az hogy több gigás legyen a kártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!