Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hajszál csík a videókártya...

Petyapapa kérdése:

Hajszál csík a videókártya hátoldalán javítható hozzáértőnek?

Figyelt kérdés
történt egy kis/nagy baleset pasztázás utáni összerakásnál az egyik rögzítő csavar megcsúszott és tett egy nem túl mély csíkot a kártyán nvidia geforce gt 440 minden funkciója működik csak az nem hogy tudjak vele játszani.... képet ad venti pörög de a driver bárhogy rakom bármit neki semmi játék nem mögy kérem normális információkat

2016. júl. 10. 21:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Gt440 nem játékra való, vegyél egy rendes gtx 750 ti-t. Esetleg nézz körül a hardverapron... Ott 20 ezerért már normális kártyák vannak.

Esetleg garancia..

2016. júl. 10. 21:33
 2/15 A kérdező kommentje:
kézalol vettem pár hónapja én elvoltam vele .... amúgyis aszt kérdeztem hogy javítható e szervízbe (még ha nincs is garancia papírom)
2016. júl. 10. 21:35
 3/15 anonim ***** válasza:
gt 440 senkinek sem fog kelleni ilyen hibával többért 500-1000 forintnál.
2016. júl. 10. 21:47
 4/15 A kérdező kommentje:
most történt 2 órája a "baleset" nem így vettem és nem akarnám eladni aszt kérdeztem hogy szerellő tudja e javítani
2016. júl. 10. 21:50
 5/15 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Nem, kell egy másik nyák.
2016. júl. 10. 21:53
 6/15 anonim ***** válasza:
bga hibával foglalkozó szerelő igen .. hova valósi vagy ? többnyire profi szinten pesten foglalkoznak ilyennel de ha vidéki vagy akkor + posta költség + szerelés árából erősebb kártyát veszel már.
2016. júl. 10. 21:54
 7/15 A kérdező kommentje:
Kecskemét-től 35km-re lakom és nem küldeném fel Pestre
2016. júl. 10. 21:56
 8/15 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Megcsináltatni szerintem 5.000-500.000Ft-ig terjed szóval vegyél egy másikat.
2016. júl. 10. 22:05
 9/15 Hominida ***** válasza:

"bárhogy rakom bármit neki semmi játék nem mögy"

Ez a sommás beszámoló a problémáról minden bizonnyal téves. Tudnék egy pár játékot mutatni, ami megy. Üdvös lenne behatárolni, hogy mi is az a "semmi", ami nem megy, és utána gondolkozni a megoldáson. Ha a kártya átmegy egy olyan teszten, mint például a Performance Test 8, akkor a hardvernek nins semmilyen hibája. Én már most arra tippelek, hogy a karcolás nem okozott hibát, bizonyára nem vágott át egy pályát sem a NYÁK-on. A driverek környékén kellene kutakodni.

2016. júl. 11. 01:03
 10/15 A kérdező kommentje:
hozzá teszem aszt is hogy valamiért a drivert nem kezeli rendessen... magyarul-> feltelepül a driver minden gond nélkül de a gép nem látja hogy mien videókártya is van a gépbe csak az eszközkezelő ->kép róla [link] .... és így jelzi ki ez tegnap esti kép de nem változott.. (utolsó hsz-előnek annyit hogy a 3d-s tesztnél gondolom a driver kapcsolódási hiba miatt kiakad a program)
2016. júl. 11. 05:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!