Zitrone98.. kérdése:
Sapphire Radeon R9 280X 3GB OC - Elég a mai játékokhoz 1280x1024-es felbontásban?
Figyelt kérdés
2016. júl. 11. 20:42
1/9 anonim válasza:
Ki se fogod használni a VGA-t ilyen felbontáson, ez a VGA már FHD-ra van, azon belül pedig "meghatározhatatlan", hogy mire elég, mert egy GTA 5-öt nem tud még a 280X se FHD max beállítással futtatni, mondjuk már másfél éve jött ki, de akkor is.
Pontosítsd, hogy milyen mai játékra gondolsz.
2/9 Lord Hidan válasza:
Full hd-ben is bőven elég very highra én 900p-n majdnem hogy ultrán játszok ezzel a kártyával. ilyen kicsi felbontáson egy gtx 750ti is bőven elég lenne később újíts be egy monitorra is ha engedi a keret
3/9 A kérdező kommentje:
Pont a GTA V volt az egyik játék, amelyikkel játszanék. Illetve a Far Cry Primal. Jelenleg csak ezekkel játszanék.
2016. júl. 11. 20:51
4/9 A kérdező kommentje:
De az a lényeg, hogy nem fulladna be ekkora felbontáson! Azért féltem, mert régi kártyáról van szó. De ha FHD-ban is jól megállja a helyét, akkor az én kis felbontásommal is megfogja. :D
2016. júl. 11. 20:53
5/9 anonim válasza:
Milyen CPU van mellette egyáltalán?
De ha egyensúlyban van a CPU és a VGA és elegendő a RAM (mondjuk i5 4460 + a VGA + 8GB RAM) akkor simán menni fog mind a kettő.
6/9 A kérdező kommentje:
Egy Athlon X4 750K Processzor lenne mellé(Később vennék egy komolyabbat.) és 2x 8gb DDR3-1600Mhz Kingston HyperX Ramocska. :)
2016. júl. 11. 20:57
7/9 Lord Hidan válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
Azta, nem is rossz! Köszönöm. Szerintem ha megveszem az új processzort, akkor nekem is lesz (stabil.) 60fps 1280x1024 -es felbontással. Köszi mindenkinek! :D
2016. júl. 11. 21:23
9/9 anonim válasza:
1280x1024-ben több is lesz mint 60.
-----
OFF
Hidan, hány FPS-ed van ilyen beállítások mellett V-sync nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!