Drága, kockák pici segítséget kaphatok :D?
Sziasztok :)
Most szeretnék összerakni egy gamerpc-t. Először is van egy Gigabyte A75M-S2V alaplapon amibe van egy AMD A4-3300 Series processzor és vettem hozzá egy Asus Nvidia Geforce GT 730 4 gb DDR3 videó kártyát.
A kérdésem annyi lenne, hogy a videó kártya le fogja e adni a 4 gb-ot, mert a processzorból jobb lenne inkább egy 4 magos ahhoz, hogy rendesen üzemeljen a VGA-t?
Viszont, az alaplap dualvideokártyás.
Szerintetek el fogja bírni, vagy mit csináljak?
Meg szeretnék bele venni 8 gb ramot 2x4 gb-ot vagy 2x8 gbot. Viszont tápegységből nem tudom, hogy milyen kellene. Ti milyet ajánlanátok?
És szerintetek ezekből milyen konfigot lehet kihozni, ha ez mint megvolna??
Válaszotokat előre is köszönöm :)
A4 és gamer PC.... Már itt bukott a dolog....
GT 730 4GB... Asszem megint elegem lesz és egy egész napig nem nézek fel megint gyakorira miután kiléptem...
.
.
.
.
.
.
.
.
Sőt most megyek...
Sziasztok, sok szerencsét az éjjeli válaszolóknak!
ha bajod van a világgal, menjél eret vágni. Ha hasznos választ nem tudsz adni, akkor menjél máshová, mert nem érdekel hogy éppen te hova mész és hova ne -.-""
Ha élettelen vagy ne itt keress vigaszt...
#5 az #1-es irónikusan írta
Egy A4 és egy GT kártya sose lesz gamer. Megtanulhatnák már az emberek hogy a GT kártyák nem játékra vannak arra GTX van.
A legeslegbudgetebb gamer gép egy ilyen
a88x chipsetű lap 15k
Athlon 880K 24k
2x4gb 1600mhz ram 9k
R7 360 2gb 31k (NEM NÉGY GIGA CSAK KETTŐ.. mert a többi fölösleges gtx 960 alatt)
wd blue ezex 14k
XFX TS 430W 12k
zalman zm-t4 házikó 7k
Hol 24E egy 880K? Egy 860k talán.
Vagy
H110m chipset lap ddr4 - 17k
i3-6100 - 34k
4gb ddr4 - 6k
r7 360 2gb - 31k
1tb wd ezex - 14k
zalman zm-t ház - 6-7k
fsp 350 apn - 10k
Még ez is kiszállítva PCX oldalról kb. 120E.
Nekem nem a világgal van bajom hanem azokkal az emberekkel akik évek óta nem tudják felfogni, hogy a GT sorozat nem egyenlő a GTX sorozattal, és az az egyetlen egy X legalább +150%-nyi teljesítményt jelent ha nem többet...
Én vagyok az élettelen de veszel egy 4GB-os GT 730, respect....
Ne is érdekeljen, hogy hova megyek és hova nem, még a végén nálad kötök ki aztán a billentyűzetet a nyakad köré tekerem! :D
Na jó éjszakát, menj aludni, szeptemberben iskola...! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!