Ramok :-) kaphatok segítséget?
már minden megvan, proci alaplap, vga, táp, ház stb stb..
de a ram.. ehhez nagyon nem értek:( melyik a legjobb márka Kingstone vagy Kingmax esetleg Crosair?, illetve.. a kinézett alaplapomon 4 hely van.. tudom hogy érdemes páros számút bele tenni, és azonos márkájú, illetve buszsebességű.. de melyik a jobb? 4x 4Gb vagy 2x 8GB?
árban tudom hogy a 2x 8gb éri meg jobban(egyébként mind kettő 1600MHZ-s), de teljesítményre is?
kinézettjeim:8gb-s: [link] [link]
esetleg összesen elég 2x4gb, de akkor mondjuk 1833Mhz-set esetleg a 2100-ast vegyem?
a választ előre is köszi:)
Én Corsairt ajánlok. A Kingmax sem rossz, de a Corsair jobb minőségű és általában 10 év garanciával adják...
4x4-et vegyél, úgy ha véletlen meghal az egyik, nem vesztesz annyi memóriát. De ha később akarsz bővíteni, akkor egyelőre 2x8 is megteszi és később szükségesetén lehet még 2x8-at beletenni.
ok köszi a válaszokat, amúgy összetudnátok rakni egy gamer gépet 200k ból? (csak így összehasonlítás képp)
csak maga az kell ami a házban van(+a ház) persze szerintem a ház az maradjon Cooler Master Elite Knight 350..
fogyaztás nem érdekel:) dupla köszi ha megteszitek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!