Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ramok :-) kaphatok segítséget?

Mr.Kütyü kérdése:

Ramok :-) kaphatok segítséget?

Figyelt kérdés

már minden megvan, proci alaplap, vga, táp, ház stb stb..

de a ram.. ehhez nagyon nem értek:( melyik a legjobb márka Kingstone vagy Kingmax esetleg Crosair?, illetve.. a kinézett alaplapomon 4 hely van.. tudom hogy érdemes páros számút bele tenni, és azonos márkájú, illetve buszsebességű.. de melyik a jobb? 4x 4Gb vagy 2x 8GB?

árban tudom hogy a 2x 8gb éri meg jobban(egyébként mind kettő 1600MHZ-s), de teljesítményre is?

kinézettjeim:8gb-s: [link] [link]

esetleg összesen elég 2x4gb, de akkor mondjuk 1833Mhz-set esetleg a 2100-ast vegyem?

a választ előre is köszi:)

2014. febr. 23. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Én Corsairt ajánlok. A Kingmax sem rossz, de a Corsair jobb minőségű és általában 10 év garanciával adják...

4x4-et vegyél, úgy ha véletlen meghal az egyik, nem vesztesz annyi memóriát. De ha később akarsz bővíteni, akkor egyelőre 2x8 is megteszi és később szükségesetén lehet még 2x8-at beletenni.

2014. febr. 23. 19:13
 2/5 anonim ***** válasza:
2*8-at vegyél, idővel úgy is majd fejleszteni kell.. bár addigra már sztem úgy is jön a ddr4-es ram stb... szóval amelyikkel olcsóbban kijössz, ha meghal az egyik úgy is ott a garancia azt kész..
2014. febr. 23. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Amelyik olcsóbb Corsair, 1600mhz elég lesz.
2014. febr. 23. 19:30
 4/5 A kérdező kommentje:

ok köszi a válaszokat, amúgy összetudnátok rakni egy gamer gépet 200k ból? (csak így összehasonlítás képp)

csak maga az kell ami a házban van(+a ház) persze szerintem a ház az maradjon Cooler Master Elite Knight 350..

fogyaztás nem érdekel:) dupla köszi ha megteszitek:)

2014. febr. 23. 20:08
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem tedd be valahová a konfigot amit összeraktál, mert azért a ram nem azt mondom, hogy egy utolsó dolog, de ezen nem nagyon szoktak emberek fennakadni :D..
2014. febr. 23. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!