Kaphatok segítséget egy új számítógép összedobásában?
Nem nagyon értek a gépekhez, ezért gondoltam hogy itt segítségre lelhetek. úgy kb. 90-120 ezer Forint között kellene nekem egy új gép, de nem tudom mik legyenek benne... Szóval ha valakinek van egy kis szabad ideje, és nincs jobb dolga, az segítene?
Lényeg: Játékokhoz kellene... :)
Tudom, elég lámaság, de ez van.... :D
monitor billentyűzet és egér kell ha igen az nem lesz túl erős gép
milyen játékokat szeretnél játszani?
ez igaz, de játék és játék között oirási különbség van
van akinél a játék az 5-6 éves játékokat érti, annak tökéletes gépet lehet ennyiből kihozni(és 2-3 év múlva is ugyanazokkal játszik)
de annak aki a legújabb játékokat kedveli, az általában szereti, ha a megjelenő játékok is elfutnak(az meg nem ez a kategória)
ezért kérdeztem, hogy milyen játékokat játszana, és hogy kell-e monitor
Parancsolj, ezzel minden játék szépen menne.
na jó
ez tényleg jó gép, de én inkább ezt az alaplapot ajánlom:
ebbe könnyebben lehet memóriát bővíteni
a játékokhoz jelenleg a 4 giga nem túl sok, inkább a 8 az ajánlott, de lassan a 12 lesz az
mostanában még a 8 gigás modul elég drágák(20ezerért kezdődnek: annyiból 4 db 4 gigásat is lehet venni
illetve azt 32 gigáig lehet bővíteni, ám valószínű hogy 16-nál többet tegyen bele
"a játékokhoz jelenleg a 4 giga nem túl sok, inkább a 8 az ajánlott, de lassan a 12 lesz"
Ne m akarok kötekedni de, játékoknál még életemben nem használtam 4 gigánál többet, úgy hogy FullHD-n minden ki volt maxolva.
Ehez a konfighoz főleg elég a 4GB is.
Monitor, billentyűzet, egér, hangfal és ház nem kell... mert van :D
Köszi mindenkinek!
Proci megvan : AMD Phenom II X4 840 3.2GHz AM3
Természetesen ehhez illő alaplap kellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!