Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD r9 280 VS WIN10?

AMD r9 280 VS WIN10?

Figyelt kérdés

r9 280 videokártyának szokása win 10 alatt,hogy fogja magát, a képernyő elsötétüé, és semmi sem fut (minden meghal a háttérben is, pl neten sem elérhető a gép)

és ezt kb. 1,5 óránként csinálja.

TÁp:OK

Driver a legújabb,de 2 évessel is ezt csinálja, win10 újratelepítés nem használ.

2016. júl. 12. 18:58
 1/5 A kérdező kommentje:
vbiost is újraflasheltem
2016. júl. 12. 19:00
 2/5 P.O.C. ***** válasza:
Szerintem gariztasd ha még lehet. Bár a vBIOS frissítéssel ennek a lehetőségnek is adtál egy pofont.
2016. júl. 12. 19:14
 3/5 anonim ***** válasza:
milyen táp?
2016. júl. 12. 19:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is R9 280-am van Windows 10-el és nem tudom, neked hirtelen csinálja e, nekem ez úgy történt meg Win10-re váltáskor, hogy ha itt hagyom a gépet és ugye alapból 10 perc után kikapcsolja a képernyőt energiatakarékosság végett, akkor nem jött vissza. Ezt a Windows energiagazdálkodás részen beállítottam, de ha nem így történik, hanem hirtelen tűnik el, akkor is nézz utána a rendszer energiagazdálkodásának a vezérlőpultban, mert a Windows 10 alapból képes hülyeségekre állítani magát. Pl nekem az SSD-t is kikapcsolta mondván, minek az, spóroljunk, de onnan futott maga a rendszer is... Ez nem hinném, hogy a videó-karid hibája, sokkal inkább a Windows 10 beállításainak köszönhető.
2016. júl. 12. 20:16
 5/5 A kérdező kommentje:
CPU grafikával működik :(
2016. júl. 13. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!