Hachiko97 kérdése:
Ha kaptam egy videokártyát aminek a dobozán win10 van feltüntetve és egy alaplapot aminek a dobozán win8 akkor telepíthető rá például egy win7 is?
Figyelt kérdés
2016. jún. 29. 17:24
1/8 anonim válasza:
Az az OP támogatás, amit biztosan támogat, jelen esetben a Win7 régebbi mint a Win8/Win10 így mehet rá.
A kérdés inkább az, hogy 32 vagy 64 bites rendszert kell-e rá rakni.
2/8 A kérdező kommentje:
Azt hol tudom megnézni? :) Köszönöm a válaszod!
2016. jún. 29. 17:44
3/8 A kérdező kommentje:
Az alaplapon megtaláltam hogy win7-en 32 és 64 bit is támogatott viszont a videokártyán nem találom :(
2016. jún. 29. 17:55
4/8 anonim válasza:
Támogat az minden mai rendszert de ha dx12-t tud a kártya, akkor azt csak win10en fogja tudni.
5/8 anonim válasza:
Nem igaz, az alaplapom például BIOS frissítés által még stabilan tartja a Win 8.1-et de a 10-el vannak néha problémái, frissítés pedig nincs a Win10-hez.
6/8 anonim válasza:
A videokártyához írtam, mivel azt kérdezte utoljára a kérdező. Csak mert jelenleg minden forgalomban lévő kártyának van megfelelő drivere a legtöbb rendszerre, gyárilag vagy házi készítésűként.
7/8 anonim válasza:
Az, hogy 32 vagy 64 bites rendszer kell ahhoz tudni kellene, mennyi RAM-od van.
Ha nincs 4GB RAM (ami elég baj mostanra) akkor 32 bites rendszer kell.
Ha van 4GB-nál több (8GB lenne a célszerű) akkor 64 bites rendszer kell.
8/8 A kérdező kommentje:
Ezek vannak jelenleg a gépembe:
Az ssd még nincs meg arról futna a windows illetve a processzort sem kaptam még meg. Ezek kompatibilisek egymással? Mármint működőképes lenne ezekkel? Esetleg mi kellene bele? Ha nem muszáj nem szeretnék változtatni ezen.
2016. jún. 30. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!