Melyik videókártyát vegyem?
geforce 8600gts-em eltávozott az élők sorából.helyére keresek vmi legalább ilyen vagy jobb teljesítményű kártyát max 20ezerért.
ezt ajánlották az üzletben ahol jártam:geforce gb gt610 gddr3 1gb 64bit 18ezer forintért.
és egy gt220 1gb 128bit ez használt 6ezer
a lényeg hogy 2010ig mindent vigyen magas beállításon.skyrim, wot meg ilyenek fussanak rajta lag nélkül legalább alacsony beállításon
esetleg erről az oldalról valami? 15-20ezres árkategóriában
hát azért a használtat inkább csak végső esetben.a 2-3év garancai csábítóan húz az új felé.
ez esetleg? Sapphire R7 240 2GB DDR3 with Boost
pont bele is férne a kertebe.a 250es már kicsit kilóg.
Hát elég drága ez a bolt máshol pl sokkal olcsóbb
r7 240et semmi esetbe se vennék se azok amiket te felsoroltál a GT széria filmnézésre van nem játékra. Nekem volt r7 240em a processzorom integráltja erősebb most. A 250nél lejjebb semmiképp se adnám ha új kell.
https://www.youtube.com/watch?v=lTsYMMuNx-s
na msot akkor vacak de viszi még a gta 5-t is.srácok kicsit összezavarodtam.főleg mivel én kicsit visszafogottabb játékokat tolok.összehasonlításképp a 8600gts-nek esélye nem lenne a gta5-el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!