Egy win10-et mennyiért tudnék beszerezni? és mi a különbség az egyes win10 kiadások között? (ja és 64 bit-es legyen)
Figyelt kérdés
2016. jún. 30. 17:41
2/4 R.;M.; válasza:
Ha Windows 7 vagy 8 van az adott gépen akkor annak a verziójával megegyezőt ingyen be lehet szerezni.Még egy darabig.Aztán arra a gépre akárhányszor feltehető a 10 és net kapcsolatot érve automatikusan aktiválja magát.
3/4 A kérdező kommentje:
csak épp új gépet építek
2016. jún. 30. 21:38
4/4 R.;M.; válasza:
Akkor minél hamarabb legyen meg az új gép.(Azt hiszem 29.e az utolsó ingyenes frissítési lehetőség.)Arra fel a Win 7 ultimate.Netről leszedve a Microsoft Median Creatin Tool-al pedig a frissen telepített win 7 átfrissítése 10-re.Persze Win 7-re fel kell tenni pár drivert is hozzá, mint például network drivert hogy a frissen telepített gép tudjon nethez férni.Én is így csináltam kb 2 hete, mikor véltottam Skylake platformra.Így hogy már volt egyszer a gépen 10 bármikor feltehetem és netet érve aktiválja magát.Érdemes még ebből kifolyólag egy telepítő lemezt is létrehozni a Median Creation Tool-al.Mivel arra is képes.Ezt én is megtettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!