Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 4GB RAM és 8GB RAM között...

4GB RAM és 8GB RAM között fpsben nagy a különbség?

Figyelt kérdés
CS:GO 90-120 fpsem van de egy 20 játékos szerveren 60ra is leeshet és akkor eléggé zavaró. 4GB RAM van a gépben, ha veszek még 4 Gbot mennyit számit fpsben?

2016. júl. 9. 20:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Először is figyeld meg mennyi ramot eszik a gép játék közben. Ha a 4GB közelébe se ér, akkor fölösleges még 4gb-t venni.

Egyébként milyen monitorod van h zavar ha leesik 60 fps-re?

2016. júl. 9. 20:06
 2/14 anonim ***** válasza:
A CS:GO-ban nem számít, hogy 4 vagy 8GB-d van, minden a játék gépigényétől függ, de a CS:GO-nak nincs ekkora igénye. Az, hogy nagy játékos szám mellett leesik az FPS-ed inkább a processzorodnak tudható be. Más, újabb játékok miatt viszont már érdemes lehet (GB-ra bővíteni azt a 4-et.
2016. júl. 9. 20:09
 3/14 anonim ***** válasza:
8*
2016. júl. 9. 20:10
 4/14 anonim ***** válasza:
94%
csgo... basszus én is játszom vele én lefixáltam driverben az fpst és semmi bajom vele. Nem dicsekvésképpen írom, de marha jó vagyok benne és 60-ra fixáltam. Mi a jó büdös francnak kell 120 és afölötti fps? Ezt jó lenne, ha elmagyarázná nekem valaki, mert marhára nem értem. Nálam bármennyi játékos szerveren fixen megvan a 60 fps (fixálva) nem hiszem el, hogy ez másoknak nem elég. Hihetetlen.
2016. júl. 9. 20:21
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
aki bamba benne, az ráfogja mindenre.
2016. júl. 9. 20:27
 6/14 anonim ***** válasza:
5#: Ott a pont :-)
2016. júl. 9. 20:32
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem b+ nem értem

Majd akkor menj a nagy fpsre ha már megvan egy faja egered billentyűzeted amivel lehet jól tolni ezek előtt meg fejleszd magad arra a szintre amikor már tényleg csak az választ el hogy későn érzékeli a gombot/gyorsul az egér/később adja be a lövést

2016. júl. 9. 20:43
 8/14 anonim ***** válasza:
7es vagyok am én wowwal játszok és ott is qrvára fontos hogy jó legyen az egér mégis egy kis tescos 1000forintos genius egérrel voltam a 80-84es bgken első (igaz 80-84es volt de csak 84esek voltak) illetve nehezen de lehoztam a heal shaman+dps palát egyedül és gondolhatod hogy kelett mozgatni az egeret mert ugye ott azzal kell forogni pvpnél mert a wasd az lassú plusz a képességet is elnyomni jókor
2016. júl. 9. 21:20
 9/14 anonim ***** válasza:
És csak akkor zavar be az fps ha 18 alá sullyed mert akkor látványosan később tolja el a képességet amugy meg 30al is sikerül ugy hogy elmegy melletem
2016. júl. 9. 21:22
 10/14 anonim ***** válasza:

Négyes a válaszodra pedig:

Hamarabb beadja a lövést és a sok skill nélküli gyerek arra fogja hogy á azért én haltam meg mert hamarabb beadta a lövését

Védelmemben kinek nem inge ne vegye magára

2016. júl. 9. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!