Honnan tudhatom, hogy elegendő áramot kap-e a PC-m?
Figyelt kérdés
Van esetleg valami program? Vagy csak így kiszámolni tudom?2016. júl. 9. 19:08
21/30 anonim 

válasza:

Na azt biztos nem jellemzi. Én nem sértegettelek, főleg nem név nélkül.
22/30 anonim 

válasza:

Nekem ilyen a stílusom :) Na mi az, nem mered megmondani, melyik cég hozza a millákat? Pedig lehet csak egy kis szellemi apport hiányzik, hogy jobb legyen :D
23/30 anonim 

válasza:

A te tudásoddal nincs rá szükséged.
24/30 anonim 

válasza:

Most akkor ilyen, lehülyéz a hülye? :)
Tipikus reakció, csak röhögni tudok a magadfajtán :)
Biztos tuti a boltod, csak így tovább, hajrá!
25/30 anonim 

válasza:

Nagyon nagy szád van a neten, név nélkűl :)
26/30 A kérdező kommentje:
Rendeltem egy ilyet e gépembe: atx-delux-500w, a hőfokról beszélve, játék közben a proci, a ram 30-35 fokon van, a vga megy fel max 60-ra. Mikor tuningoltam a pc-et akkor kb. 1 hónapig ment normálisanm aztán kezdett kigyengülni, szerinten a táp lehet az, mert eléggé régi. Amúgy köszi a sok választ!
2016. júl. 18. 09:16
27/30 anonim 

válasza:

TAPS-TAPS
Neked se sokat sikerült felfogni a kommentekből :D
28/30 A kérdező kommentje:
A tápegység csere megoldotta a problémát!
2016. szept. 9. 10:30
30/30 A kérdező kommentje:
Nem azt vettem végül, amit írtam, hanem egy Akyga 600W-ost és jól megy! Köszönöm a válaszokat!
2016. szept. 10. 08:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!