Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Honnan tudhatom, hogy elegendő...

Honnan tudhatom, hogy elegendő áramot kap-e a PC-m?

Figyelt kérdés
Van esetleg valami program? Vagy csak így kiszámolni tudom?

2016. júl. 9. 19:08
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Egyébként nekem volt 3db ilyen gépem.

x5460 + gtx7501gb (CTG-500)

x5450 + gtx750ti 2gb (FSP-350APN)

x5450 + r7 370 (CTG-400)

Ebből a második volt a legkisebb táp névlegesen, gond nélkül ment 3,6ghz-en a proci 3 helyett, a táp csendesen bírta a kiképzést, meg se kottyant neki.

Ja és mindhárom gépben egy lc-cc-95 hűtő csücsült, ami a névleges 120W tdp procit 45-51 fok között tartotta stressz teszt alatt magonként, 3,6-ra húzva sem ment 60 fok fölé, az első 3,8on érte el a 70 fokot. (400fsb-ig huztam mind) (gyári paszta meg az mx-4 között volt 1 fok kb.)

A ház első esetben egy raijintek arcadia volt elöl-hátul egy 12cm hűtővel, második esetben egy noname, amit alul kivágtam egy 12cm ventinek meg hátul volt 1db, harmadik egy régi cm elite, amiben volt alul hely 12cm ventinek meg hátul. Mindegyikben 2 venti.

Szóval tudom, miről beszélek :). Te meg csak azt hiszed, hogy tudod :)

2016. júl. 16. 10:58
 12/30 anonim ***** válasza:
Én meg nem tudom. Számolni sem tudok. Sőt, egy C16-om van csak. :D
2016. júl. 16. 12:17
 13/30 anonim ***** válasza:

naaaaa, ne szerénykedjen, Mr. Szakértő, kérem, írja meg hol a hiba az elméletben :)

Vagy így reagálsz more, ha kiderül, hogy hülyeséget írogatsz itt össze-vissza, persze csupa jóindulatból?

Tanulj előbb, mielőtt oktatnál másokat.

2016. júl. 16. 12:33
 14/30 anonim ***** válasza:
Csak feleslegesen nincs kedvem vitatkozni. Ha kiszámolod hogy mindaz amit felsorol és ami még kell, az majdnem 400W. Még minőségi táppal is szűkösen van meg.
2016. júl. 16. 13:03
 15/30 anonim ***** válasza:

Mondjuk mi másképp gondolkodunk, mert ez a táp pl. 3 óra munkámba kerül. Ezért nem is kell minimum követelményben számolni.

[link]

2016. júl. 16. 13:20
 16/30 anonim ***** válasza:

Figyelj öcsi mindenki azt mond amit akar a neten név és pofa nélkül, attól még egy segg vagy aki nem ért a gépek fogyasztásához.

[link]

Vegyél egy ilyet, vagy egy ilyet:

[link]

Aztán mérd le a gép fogyasztását minden alkatrészt 100%-ra terhelve pl. Aida64-el, szorozd meg a hatásfokával az adott terhelésen és vonj le belőle kb. 30W-ot, akkor megkapod mennyit zabál a gép 12V ágról, maximum.

Játék alatt ezt az értéket nem éred el.

2016. júl. 16. 14:58
 17/30 anonim ***** válasza:

Nem számít mióta csinálod, ha látszik hogy nem érted mit csinálsz :)

Kit érdekel milyen Géza vagy, lehetsz felőlem Gilbert vagy Johann is, tökmindegy, lényegtelen.

A gond az, hogy te és a hozzád hasonlók nem értetek hozzá, de jó a dumátok, biztos eladjátok az ügyfélnek magatokat.

Nincs egy cég mo.-n, aki normális gépeket árulna. Volt egy kissrác, ajánlottam neki egy konfigot, egy Super Flower golden green 450W táppal egy i7-4790k és egy gtx-970-hez.

Megrendelte pcx-en, erre visszaírtak neki, hogy az a táp kicsi lesz, inkább egy 600w cm elite táp. Oké, mondja, hogy megrendelte de másik táppal. Mondom neki jó nagy hülyeséget csináltál, cseréltesd vissza. Nem hisz nekem, erre kiírja másik kérdésben, melyik a jobb táp a konfighoz. Hát persze hogy mindenki a Super Flower-t mondta, ami nagyon jó áron is volt, 19k körül.

2016. júl. 16. 15:43
 18/30 anonim ***** válasza:
Én nem jelentettem semmit, nem értem, miért lett törölve.
2016. júl. 16. 15:44
 19/30 anonim ***** válasza:

Mifelénk nem szokták átverni a vevőket. Nem éri meg.

Te rinyáltál hogy "név nélkül" írok. És te?

2016. júl. 16. 15:57
 20/30 anonim ***** válasza:

Nem mondtam, hogy szándékosan vered át. Mivel a kollektív tudat tele van hibákkal, egymást verik át az emberek folyamatosan, mindenhol.

Te viszont ha boltod van olyan feltételezést keltesz az emberekben, hogy érted a dolgod. Miközben csak azt hiszed. Mi a honlapod neve? Had lássak egy-két jól összerakott konfigot :D

Miért fontos a nevem? Teljesen lényegtelen. Nem jellemzi az intelligenciámat.

2016. júl. 16. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!