Tipikus nem indul a gép probléma, vehetem az új lapot?
Szimplán új házba került minden, és nem indult (nincs csippanás). Vga-t kivettem, procit kicseréltem, tápot kicseréltem, minden-t kihúztam ami nem kell (Usb audio stb). csavar többletem nincs és ötletem se :D
gondolom vehetem az új alaplapot ebben kérnék megerősítést.
Előre is köszönöm a válaszokat.
De milyen táp meg CPU, VGA alkotja a gépet?
Ahelyett, hogy próbálsz okoskodni inkább válaszolnál, ha a táp egy hulladék sz*r akkor persze, hogy nem fog elindulni.
Nem okoskodok azt hittem az a kérdés hogy mi van még a lapra kötve. Bár nem tudom hogy ezzel mire mész de tessék:
VGA r9 280 (bár ezt nem tudom minek kell)
CPU 1 fx 6300 és 1 AMD Phenom II 955
Táp Cooler Master Elite Power 600W és Corsair VS350 CP-9020052 350W
Ram Kingston HyperX Beast 2*4gb
Az alaplap: ASRock 970 Pro3 R2.0
Ez a probléma, hogy FX6300-hoz és R9 280-hoz egy szar elite vagy VS tápot akarsz használni....
A VS táp eleve nem bírja el az elite meg még a VS-nél is rosszabb...
És ezt órákkal előbb is meg tudtuk volna válaszolni ha akkor közlöd.
érdekes 2 évig elég volt a cooler most nem...
És a 350w-os tápot csak az alaplap teszteléséhez használtam hogy csippan-e tehát azon NINCS vga amit meg kellene hajtania.
Egyébként hoztam most reggel egy alaplapot (Gigabyte GA-970A-DS3P) és minden rendben működik a cucc.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!