Szerintetek mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
1-2 hónapja a számítógépem lelassult, és kb.30 percenként "kék halált" kapott. Egy ideig nem használtam a gépet. A napokban be akartam kapcsolni, de csak a processzor ventillátora pörgött fel 1-2 másodpercre. Mivel lehet a probléma?
Alaplap: Asrock p4i65g
Processzor: Intel Celeron D 2,53 GHz
Tápegység: QTechnology QT-01300 R300 300W
RAM: 768 MB
Op.rendszer: Windows XP
2016. júl. 2. 21:37
1/4 Dongaben válasza:
Ami sokat segítene, hogy milyen hibakóddal jött a "kék halál". Ez nyilván nincs meg... Nagy valószínűséggel "elöregedett" az alaplap.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. Milyen alaplapot ajánlanál?
2016. júl. 2. 23:49
3/4 Dongaben válasza:
Őszintén? Erre a gépre már nem költenék...(Hacsak valami érzelmi kötődés nem fűz hozzá.) Használtan nagyon olcsón sokkal jobbakat lehet kapni.
4/4 anonim válasza:
Én azért megpróbálnám hogy szétszedem és sűrített levegővel kitakarítanám.
Először úgy, hogy a proci, hűtő bent marad.
Ha így sem oké, akkor a proci is ki, fújás, majd új pasztával vissza a hűtő.
Nálam inkább a csatlakozóknál összegyűlt porral szokott gondom lenni.
A takarítás meg szokta oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!