Gtx 750 ti probléma? Többi lent.
Üdv!
Van egy gigabyte gtx 750 ti 2gb videókártyám, aminek elvileg 1020-1085mhz-en kellene működnie! GPU-Z/Graphics Card menüben is ezek az adatok olvashatók GPU Clock:1020MHz - Boost:1085MHz!
Gyakran összemomlik a rendszer játékok alatt. Fagyás, fekete képernyő stb. ránéztem gpuz-vel a kártyára játékok alatt(azaz terhelés közben) pontosan: GPU-Z/Sensors/GPU Core Clock és itt 1080mhz helyett 1176.2mhz-et mért.
A kártya teljesen új, piszkálva nem volt!
Hogy boostolhat a gyári érték felé a v.kártya?
1085MHz a garantált Boost órajel, ettől mehet feljebb is. Pl: A Gigabyte GTX 670 Boost órajele papíron 1059MHz de terhelés alatt 1163MHz-re Boost-olt.
Milyen tápod van?
chieftec ctg 500-as
Közbe msi afterburner-el lehúztam fix 1080mhz-re a videókártyát, és azóta nem jelentkezett a probléma.
Olyanokat csinált egyébként:
-játék közbe fekete kép hang ment tovább
-csonttá fagyott s játék és magátol bezárta a windows
-de volt olyan is, hogy beakadt a hang és fehér képernyő (ezen csak restart segített)
Hasonló mint az R9 280X-eknél a flickering. Az én kártyámnál szerencsére csak 2D-ben jelentkezett kisebb probléma, ugrott egyet a kép, míg másoknak kifagyott a gép terhelés alatt is akár.
Vidd vissza a boltba, valószínűleg kicserélik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!