Külső HDD TV-vel működik, notebookon vagy PC-n nem. Mi a probléma?
Figyelt kérdés
Eddig működött a gépeken is, most csak a TV-n. A PC és a notebook is felpörgeti rendesen ahogy kell, mégsem ismeri fel.2016. júl. 3. 17:52
2/6 Gábor_79 válasza:
Az történik, hogy a TV saját fájlrendszert használ, amit a windows-ok nem képesek kezelni. Előtte használtad; jó. De ezek szerint leformáztad a TV-vel és innentől nem kezelik a PC-k. Újra használható lehet, de talán a windows nem lesz képes megformázni.
3/6 A kérdező kommentje:
nem formaztam tv-vel egyaltalan, ez ilyen egyik percrol a masikra dolog volt.
egyebkent win81
2016. júl. 6. 17:38
4/6 Gábor_79 válasza:
Mert csak lejátszásra használtad ezek szerint?
5/6 A kérdező kommentje:
ez ugy tortent hogy raraktam a konyveloprogram allomanyanak menteset laptopon, rendben megcsinalta, kihuztam, aztan 10 perc mulva felraktam ujra, hogy rateszek egy ket filmet, amit utana rateszek TVre es majd ott nezem. na hat itt jott az hogy felporgott a vinyo, de olyan hangot adott, mintha a fej fojamatosan ugralt volna benne, a windows fajlkezelojet meg a total commandert is lefagyasztotta. erre jott a gondolat hogy kiprobalom a TVn es lass csodat: ott semmi baja nincs, ami rajta van az lejatszhato.
kabel ugyanaz: TVnel, PCn es notebooknal is.
2016. júl. 6. 19:00
6/6 A kérdező kommentje:
most egyebkent rendeltem egy usb-sata kabelt, kiveszem a hdd-t a hazbol, megnezem azzal ugy boldogul-e a gep, vagy kuka lesz belole
2016. júl. 6. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!