11/17 A kérdező kommentje:
mennyi ezekbe egy új akku?
2016. júl. 4. 19:08
12/17 BM-Striker válasza:
Az hogy nem lesz használhatatlanul lassú egy modern böngészővel, ha pár lapnál többet megnyitsz.
13/17 A kérdező kommentje:
hát igen ez jelentős érv, főleg hogy van 4G-s is 35-ért ezeken az oldalakon.
köszi
2016. júl. 4. 19:37
14/17 anonim válasza:
Utángyártott akku elég drága (15 ezer ft is lehet), boltja válogatja.
15/17 anonim válasza:
Én rendeltem tőlük (dr-pc.hu), nagyon készségesek voltak. Lebeszélt a 4db memóriáról, mert windows 7tel akartam használni. Én meg bevittem ide győrbe egy pc üzletbe ahol eladtak nekem 2Gbot méregdrágán de nem is ez a baj hanem, hogy tényleg nem.lett gyorsabb tőle. Magyar gépet kaptam magyar billentyűzettel, budapestbankos leltári cimkével és abszolut kopás és karcmenteset. Olyan mintha új lenne.
16/17 A kérdező kommentje:
na hasonlóan már én is jártam, SSD winyót akartak rámsózzni, ami abban a helyzetben felesleges volt. viszont ha arra megy el a fix keretből a pénz akkor lassabb lesz.
köszi az infót
2016. júl. 8. 10:09
17/17 BM-Striker válasza:
SSD kell régi gépekbe mindenképpen, különben nagyon lassúak lesznek az öreg HDD-k miatt.
Nekem egy Dell D630 sokkal gyorsabb volt SSD-vel, mint a sokkal erősebb asztali gépem HDD-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!