Csíkos lett a kép pár napja, van jelentősége? (laptop)
2 napja, játék közben (első 2-3 perc) becsíkozódott a laptopon a kép.
A gép asztalon volt, és ez a produkció után atomreaktorként zúgott a ventilátor...
( Itt mondanám gyorsan mielőtt valaki mondaná a melegedést : Ez a gép télen-nyáron ilyen melegben van, mert nálunk nem lehet télen kikapcsolni a fűtést és vagy 30 fok van akkor is. De azért nem zárom ki. )
Ezt a képet találtam neten ami a legjobban hasonlít rá : [link]
annyi hogy nekem a fehér csíkok egyenlő hosszoúak és fekete-színes vonalak meg foltok vannak benne ( és persze nincs ott windows logó.. se a szöveg.. )
Köszi!
Már kemény 10 perce keresem a jelentését de csak olyat találtam hogy mesterségesen előidézett változás (?), videókat nézve random csíkos lesz a képernyője valakinek, meg arról van szó hogy meghalt a videó kártya ( ami nálam működik jelenleg ) .
Szóval annyit leszűrtem hogy valami köze van a videó kártyához.
Meg most itt a Gyakorin is rákerestem az Artifact-ra, és az egyik kérdezőnek van egy ilyen linkje : https://www.youtube.com/watch?v=AkMIHabCzvQ
Nálam ugyanezt szokta csinálni csak GTA V, NFS MostWanted (2012) vel..
Ebben az esetben (ha nem a videokártya halt meg) akkor az integrált grafikára való váltás megoldást jelent!
Továbbá jó lenne ha a géped konfigurációját is megadnád!
Ha azt megadod akkor tudok segíteni!
ASUS X552MJ
Nvidia Geforce 920m 1GB
500GB 5400RPM
Intel® Celeron® N2940 Quad-Core™ 1,83GHz
4GB DDR3
A laptop még garis, nincs 1 éves.
Az integráltért meg nem nagyon rajongok, mert szeretek játszani illetve autocadezni fogok majd rajta. Amikor nem váltottam át még a dedikált kártyára akkor nagyon szaggatott az integrált, később rájöttem hogy kell átváltani a dedikáltra és az, az megváltás volt :D
Megoldás ez lehet: a következő linkek valamelyikéről újratelepíted a drivert: Intel 32-bit:
Intel 64-bit:
Nvidia: Win10 64-bit:
Nvidia: Win 8.1/win 7 64-bit:
Nvidia win10 32-bit:
Nvidia win8.1/win7 32-bit:
Remélem ez segít! Ha nem akkor írj de addig is utánnanézek ennek a problémának az NVIDIA Suppurts-on és a Google-on!
Értem, köszi!
Most akkor letöltöm meg telepítem őket.. hosszú hosszú idő..
Amúgy azt nem tudom hogy mikor jó/nem jó, mert ez a hiba most fordult elő először, tegnap volt a kék halál, azelőtt pedig pár hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!