Az érdekel hogy reális e az ára, vagy kapok e hasonlót olcsóbban vagy jobbat hasonló áron.
Amugy "internetezésre kell, youtube, chat, email és az a szempont hogy használható legyen egyszerre több ablak, ne legyen nagyon lassu stb. Ha tudsz erre gyengébb de még elég gépet olcsóbban az i sjó
Ez a laptop pont annyit tud, ami a minimum ahhoz, hogy viszonylag gördülékenyen tudhass vele netezni. 2-3 oldal egyidejű futtatása még bele fér, de több nem. Tulajdonképpen másra nem is jó.
Óvatosan az ilyen olcsó laptopokkal, mert az ilyenek nek az aksijuk pár percet sem bír ki, úgyhogy csak körültekintően !
Hogy megéri e az árát ? Nagyjából igen tekintve, hogy ez azért mégiscsak egy laptop.
hát igen hasonlótól tartottam.
tehát lényegében 220 mellett tudom használni viszont magammal tudom vinni oda ahol van 220...
és éppen hogy tudom használni
köszi
Ezekhez garancia is jár, külföldi leselejtezett laptopok, 2-3 évesek. Ilyet vegyél, ha kevés a pénzed.
köszi
jobbnak látszik hasonló áron.
lehetséges hogy 2-3 évesen többet bir az akkuja (a hasonló árúak akkuja) mint az általam linkelt 35 ezres vadonat új?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!