Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Denuvo. Meddig tart még ez a...

Denuvo. Meddig tart még ez a rémálom? Van rá esély hogy javítják ezt a "bugot" mostanában?

Figyelt kérdés
Én már várom nagyon.. Ti?

2016. júl. 1. 14:34
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Valóban eléggé zsákutcának tűnik ez "feltörögetősdni", ráadásul az olyan címekről, amik Uplay, Origin védelemmel is rendelkeznek, még szó sem esett. Azokhoz valszeg egész más metódus kellene. Egyébként a hackerek motiváltsága sem a régi már, a mai egyre anyagiasabb világban szerintem egy hacker előbb rohan a kiadóhoz pénz reményében a töréssel, minthogy megossza azt a jónéppel ingyen... Valahol persze érthető is ez, hisz ki szeret ingyen dolgozni.
2016. aug. 14. 04:06
 22/25 A kérdező kommentje:
Új Denuvo változatot találtak a DOOM pár napja kijött új frissítésében. A szakik szerint olyan újítások vannak benne, amik tovább nehezíthetik az emulálást.. A Tomb Raider-hez kijött crack is valójában csak egyfajta emuláció, az exe fájl érintetlen maradt, tehát nem igazi törésről van szó még mindig, olyan talán soha nem lesz.
2016. aug. 17. 10:10
 23/25 anonim ***** válasza:
rise of the tomb raider feltörték már lehet tölteni.
2016. aug. 17. 11:19
 24/25 A kérdező kommentje:
Tudom, de a többivel nagyon el vannak csendesedve egyelőre...
2016. aug. 17. 16:54
 25/25 anonim ***** válasza:
megkel venni . Ha valaki annyira nem fanatikus hogy megvegye azt a játékot amit szeretne akkor nem is kell neki igazán.pl én csak azt veszem meg ami multi player és ellenék vele. A doom-ban csalodtam a single player és egy eszetlen hányadék kb az ilyen cod zombi szerver mániásoknak való dolog és a multi is egy rakás sz*r. Legalább ha tényleg egy full quake 3 utánzatra csinálták volna meg .. de nem !
2016. aug. 17. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!