Denuvo. Meddig tart még ez a rémálom? Van rá esély hogy
javítják ezt a "bugot" mostanában?
#9-es
A letöltés 500e Ft-ig nem illegális zenére, filmre,...
A 24 órás szabály ugyan úgy érvényes a szoftverekre (Denuvo=játék védelem). És szoftverletöltés ugyan úgy illegális, mivel fel kell törni a védelmét Crack-el vagy valami hasonlóval.
Az más kérdés hogy a rendőrség nem kopogtat az ajtódon, de ha egyszer házkutatás miatt lefoglalják a géped és van rajta illegális szoftver akkor hozzáírják a listádhoz.
A letöltés ténye nem illegális, az az illegális hogy utána használod, a feltörés miatt.
2016. júl. 8. 12:28
A #11-es az teljesen légből kapott még városi legendának se mondanám annyira
Ámde
> Megnéznék én egy hardcore gamert, aki 2-3 éves játékokkal tolja. Ilyen legfeljebb csak nosztalgiázásból szokott előfordulni ritkán.
Na most akkor ígyjárás van. A "hardcore gamer" akkor bizony mostantól nem lehet üzemszerűen tolvaj. Hát ez gáz... a törvény kemény, de ez a törvény! azaz: a szabály az szabály. Mostantól majd azzal játszol, amire pénzed van. Van mindenféle pénztárcára játék. Én Heroes of the Stormmal például igen jól szórakozom, múlt évben frissítettem miatta egy akkor három éves GTX 660-ra. A játék maga meg ingyenes. Addig nyújtózkodj amíg a takaród ér! Van rengeteg kis kiadótól játék a Steamen, olcsóért. Nem veszel azonnal RX 480-ast hanem számot vetsz hogy osszd be a pénzed.
2016. júl. 8. 12:37
13/25 A kérdező kommentje:
Szerintem a jelenlegi helyzeten egy konzol most anyagilag jobban megéri mint a PC. Ha úgy is meg kell venni full áron egy játékot, akkor már inkább konzolra veszem, mert ott az alapgép legalább olcsóbb és 1080p közeli szép grafikán mennek a játékok. Persze ez a magán véleményem. Arra kíváncsi leszek, ha több évig nem lesz törés a Denuvo-ra, az mennyiben befolyásolja majd az eladásokat, mert a jó játékokat eddig is vették mint a cukrot, mikor még törhetőek voltak akkor is pl. GTA 5, Battlefield-ek, Witcher 3, MK10, és még sorolhatnám. Ezek mind rekord eladású gamek és úgy lettek azok, hogy megjelenenésüktők kezdve volt belőlük tört verzió is..
Ízlés és pénztárca szerint. Lehet hogy a Te pénztárcádnak a konzol jobban megfelel, van aki a PC-t szereti jobban, én azt mondom, hol ez, hol az. Például a Diablo III Xbox 360-on sokkal élvezhetőbb volt mint PC-n -- én az Xbox 360-ast gombokért vettem amikor már az Xbox One a piacon volt. Nem tudom honnan szedted azt a marhaságot hogy több éves játékkal nem lehet jót játszani -- dehogynem. Nem látom elsőre, hogy a Diablo III mennyivel rosszabb szórakozás 2016-ban (ha még nem játszottál vele) mint 2013-ban. Rengeteg játék van a világban, könnyedén találsz pár éves játékot amihez elég pár éves, ma már olcsó hardver. Igazából az okos gamerek mindig le vannak maradva 4-5 évvel , ha eddig up-to-date voltál akkor az átállás fájdalmas lesz dehát ez van. Eddig hardverre pocsékoltad a pénzed, ezután majd adsz valamit azoknak is akik éveket töltenek egy-egy játék megírásával, szörnyű.
2016. júl. 8. 22:08
Ma feltörték a Denuvo védelmet. Feltöltötték a Tomb Raidert torrentre. És sorba töltik fel a többi eddig fel nem tört játékokat.
2016. aug. 8. 21:15
Mennyi idő alatt törték fel? Közel 1 év. Oké, most gyorsan kiadják az összes játékot azoknak akik kivárták türelemmel + nem hajlandóak fizetni érte.
Mi lesz a következő fejezet? Még durvább Denuvo védelem, és megint 1 év várakozás. Lehet nem 1 év lesz hanem több. Ilyenkor szokták mondani hogy ezt a csatát elvesztette a Denuvo, de a háborút nem.
2016. aug. 8. 21:24
17/25 A kérdező kommentje:
A következő lépés nyilván az lesz, hogy kiadnak egy erősebb denuvo védelmet. Amúgy ez már a 2. denuvo verzió amit feltörtek. Az 1. verzió amibe a Metal Gear 5, Mad Max, Batman tartoztak, már fel lett törve korábban a 3DM és a CPY által. Én egyébként azért nem nagyon veszek eredetit, mert a legtöbb játék nálam 1 max 2 végigjátszást jelent. Most őszintén ezért megérné kiadnom 18 ezret egy játékért? Azt a kevés kivételt, ami komolyabban érdekelt, azt eddigi is megvettem. Pl. a DOOM is egy olyan játék, ami nagyon is érdekelt, viszont nem igazán jött be nekem az a monoton darálás, talán már túl öreg vagyok hozzá lehet, de engem 1-2 óráig tudott csak lekötni, ezért el is adtam.
Közben ha utánaolvasol akkor kiderül hogy nem törték fel a védelmet, hanem exploittal megkerülték. A Doom demojából ki lehetett nyerni adatokat ami megengedte hogy más ugyanilyen játék Steam-kulcsát generálja és aktiválja vásárlás nélkül.
A Valve pedig lépett és ugye nem nehéz megnézni hogy hányan aktiválták ezeket a játékokat mióta az exploit nyilvánosságra került, és elveheti tőlük (és örülsz hogy nem bannolnak).
2016. aug. 9. 09:35
Lesz az még 10. verziói is törten.
2016. aug. 9. 11:17
20/25 A kérdező kommentje:
Valójában az újak közül csak a Rise of The Tomb Raider-hez van működő crack jelenleg. A többi nagyon bizonytalan, hogy lesz-e és hogy mikor. A Tomb Raider-en elvileg ugyanaz a denuvo variáns van, mint a Doom, Inside, Just Cause 3 és egyéb címeken. Nem hivatalos forrásokból meg lett erősítve, hogy a hamarosan megjelenő Deus Ex játék ugyanazt a #2-es denuvo variánst használja mint az eddigi játékok, tehát új denuvo verzió még egyelőre nincs.
Kapcsolódó kérdések: