Vettem egy HDMI-VGA átalakítót, de valamiért nem jó?
Vettem egy kábelt, összekötöttem a laptopomat a monitorral, de nem érzékelik egymást.
Utólag olvastam el, hogy "For Laptops to LCD monitor or HDTV, make sure your Video card must support digital signal output
through VGA port function"
Szóval valószínűleg nem képes erre a videókártyám. Meg lehet valahogy oldani, hogy ne legyen pénzkidobás?
a hang kimenet az az hogy a hdmi tud hangot is át adni pl az új tv-k már így kapnak hangot de a d-sub nem. ha úgy állítod be akkor a laptopod hdmi-n keresztül fogja a hangot küldeni ez az eszköz ketté szedi a hangot és a képet és úgy küldi a képet d-sub-on a hangot jack csatlakozón.
nem feltétlen kell használni én sem teszem illetve az enyémen van usb-s áram csatlakozó is ami elméletileg plusz áramot adna ennek a cuccnak(prohardveren azt írták hogy erősen ajánlott ilyet venni)
olvasmány:
"Jelenleg azt használom amit a laptopomhoz kaptam"
mit is? a tárgy megnevezése lemaradt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!