D sub HDMI átalakítót vennék, de milyet?
Figyelt kérdés
Tudnátok olyan helyet mondani ahol kapok ilyen átalakítót? Olcsón persze... google-n találtam párat de drágának találtam őket2015. jún. 21. 00:17
1/6 anonim válasza:
mire kellene? általában jobban megéri a dsub to dvi
2/6 anonim válasza:
Olcsón ilyet nem fogsz kapni, mivel nincs. Ehhez aktív átalakító kell, ami árából már egy olcsóbb HDMI-s monitort is veszel. Persze ilyen 4-5k-ba lehet venni ilyen csodát is, de nem ajánlom:
Egyébként mihez kell? Nincs véletlen az egyik eszközön DVI-I? Akkor könnyen meglehetne oldani.
3/6 A kérdező kommentje:
B*sszus tényleg... bocs én vagyok a hülye.
R9 280 hoz kell egy átalakító, azon nincs d sub. Igen, jó lesz a dvi i is, de azokból is van pár típus, ugye?
2015. jún. 21. 01:51
4/6 P.O.C. válasza:
A referencia modellen is van DVI-I:
Szóval a többin is lenni kéne.
Abban különbözik a DVI-D -től, hogy jobb oldalt a széles lapos érintkező fölött és alatt van 2-2 plusz érintkező.
Ha van az már biztos hogy DVI-I, tehát egy egyszerű pár száz forintos átalakítóval is használhatod D-SUB-os megjelenítővel.
5/6 anonim válasza:
dvi-nál egyszerű választani(feltéve hogy hangot nem akarsz átvinni rajta de ezt dsubbal úgysem tudnád megoldani) ha belemegy a csatlakozóba akkor jó ha nem akkor természetesen nem jó.. ránézel a kártyádra és olyat keresel ami belemegy..
6/6 A kérdező kommentje:
ha veszek egy kábelt aminek az egyik vége hdmi(ezt kötöm a kártyához), a másik dvi-d, akkor ez is át fogja vinni a hangot? Más szavakkal fog ez úgy működni mintha csak egy sima hdmi kábelt vettem volna?
2015. jún. 21. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!