Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ti milyen konfigurációt...

Ti milyen konfigurációt választanátok?

Figyelt kérdés

Nem nagyon értek a konfigokhoz.. kaptam már sok fajta dolgot hogy ez jó meg az jó de egyi ütötte a másikat..

Ti miket ajánlanátok? (lehetöleg érvel mert akkor az is ugyan olyan amit eddig kaptam)

A válaszokat elöre is köszönöm! :)

U.I.: Csak AMD érdekel (nem akarok nagyon sokat költeni.. tudom hogy jobb de drágább is...)

2016. jún. 24. 23:14
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
70%
Hát, ha ennyi kikötést írsz, akkor aztán várhatod, hogy személyre szabott gépet kapj, mert nem fogsz.
2016. jún. 24. 23:25
 2/30 anonim ***** válasza:
85%
A kereted mennyi?
2016. jún. 24. 23:27
 3/30 anonim ***** válasza:

az amd procik nem jók:

az fx 8k szériát leveri az intel i3-6100

az fx 8kxy-hoz jó hűtés kell és drága lap

régiek, sokat esznek az elavult gyártástechnológia miatt

nem fejleszthetők annyira mint az intel

egy szálon gyengék(egy 3ghz-re húzott e4600 leveri az fx 8150-t wot-ban)

a játékok 2 és 4 szálra vannak optimalizálva

az egyetlen amd proci ami megérné az a 880k de nem fejleszthető

2016. jún. 24. 23:28
 4/30 anonim ***** válasza:

Mivel csak AMD-kel akkor elégedj meg egy Sempron 3000+-al.

Vagy ez is sok az elvárásaidhoz....?

2016. jún. 24. 23:28
 5/30 A kérdező kommentje:

1# Csak annyi kikötésem volt hogy AMD-s legyen mert nem akarok százezreket költeni a gépre nem tudom hogy hol látsz olyan sok kikötést..

2# Nem tudok fix összeget mondani mert nem most fogom megvenni de 100k fölé semmiképp se megyek..

3# Szimplán ilyen választ vártam :) esetleg te tudnál egy normál árban lévő konfigurációt adni?

4# Nem fikázást kértem hanem segítséget de azért köszönöm

2016. jún. 24. 23:36
 6/30 anonim ***** válasza:
Látom nem érted az iróniát. Pont az a baj, hogy semmilyen kikötést nem írtál, se felhasználási területet, se azt, hogy milyen csatlakozókra, milyen featurekre van szükség, ezért gyakorlatilag akármilyen konfigurációt írhatnánk. Fanboynak meg nem kéne lenni.
2016. jún. 24. 23:44
 7/30 A kérdező kommentje:
6# Szimplán azért mert magához a konfigurációhoz nem értek most mondhatnák bármit lehet hogy épp hülyeséget mondok mert egy hozzáértö eltudja mondani hogy mi a hiba abban amit mondanák. Felhasználási terültet se tudok pontosat megadni mert mindenre használom/nám a gépet (játék, böngészés, office alkalmazások, adobe alkalmazások, stb..) És az hogy AMD-st kértem az szimplán azért van mert nincs 300 ezrem hogy egy inteles gépet összerakjak..
2016. jún. 24. 23:50
 8/30 anonim ***** válasza:
7%

Ha nem tudsz különbséget tenni a fikázás és a válaszolók problémája között amit én szépen belerejtettem a válaszomba (és ez tényleg a szép válaszaim közé tartozik, a többi ha látott már akkor ismer s tanúsíthatja) akkor csak sajnálni tudlak.

De akkor felsorolom mi a probléma.

1. Nincs megszabva az ár, ennyi erővel vegyél kettő E5-2699 V4-es Xeon-t (cirka 4 millió kapásból) 64GB RAM-ot, meg 2 Quadro K6000-et (3,5 misi)....

2. Nincs megszabva a felhasználási terület, vagyis veheted te azt a hülyeséget amit írtam, ha 4 magot se használnál ki belőle, és 8GB RAM is sok lenne, a VGA-ról nem is beszélve.

2016. jún. 24. 23:56
 9/30 Lord Hidan ***** válasza:
55%
Fx-ek drágábbak mint az intelek. Azt tényleg leírhatnád mire akarsz gépet mert 100ból nem nagyon kapsz pl játékra
2016. jún. 25. 00:04
 10/30 anonim ***** válasza:
0%
Nyugotan vegyél egy fx8xxx procis pc.t ha olcso kell nemfogod megbáni bisztosan tapasztalat ;) a többi intel fun boy nemérti az olcso szot mindenkinek az ö inteljüket akarják lenyomni más torkán!
2016. jún. 25. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!