Ti milyen konfigurációt választanátok?
Nem nagyon értek a konfigokhoz.. kaptam már sok fajta dolgot hogy ez jó meg az jó de egyi ütötte a másikat..
Ti miket ajánlanátok? (lehetöleg érvel mert akkor az is ugyan olyan amit eddig kaptam)
A válaszokat elöre is köszönöm! :)
U.I.: Csak AMD érdekel (nem akarok nagyon sokat költeni.. tudom hogy jobb de drágább is...)
az amd procik nem jók:
az fx 8k szériát leveri az intel i3-6100
az fx 8kxy-hoz jó hűtés kell és drága lap
régiek, sokat esznek az elavult gyártástechnológia miatt
nem fejleszthetők annyira mint az intel
egy szálon gyengék(egy 3ghz-re húzott e4600 leveri az fx 8150-t wot-ban)
a játékok 2 és 4 szálra vannak optimalizálva
az egyetlen amd proci ami megérné az a 880k de nem fejleszthető
Mivel csak AMD-kel akkor elégedj meg egy Sempron 3000+-al.
Vagy ez is sok az elvárásaidhoz....?
1# Csak annyi kikötésem volt hogy AMD-s legyen mert nem akarok százezreket költeni a gépre nem tudom hogy hol látsz olyan sok kikötést..
2# Nem tudok fix összeget mondani mert nem most fogom megvenni de 100k fölé semmiképp se megyek..
3# Szimplán ilyen választ vártam :) esetleg te tudnál egy normál árban lévő konfigurációt adni?
4# Nem fikázást kértem hanem segítséget de azért köszönöm
Ha nem tudsz különbséget tenni a fikázás és a válaszolók problémája között amit én szépen belerejtettem a válaszomba (és ez tényleg a szép válaszaim közé tartozik, a többi ha látott már akkor ismer s tanúsíthatja) akkor csak sajnálni tudlak.
De akkor felsorolom mi a probléma.
1. Nincs megszabva az ár, ennyi erővel vegyél kettő E5-2699 V4-es Xeon-t (cirka 4 millió kapásból) 64GB RAM-ot, meg 2 Quadro K6000-et (3,5 misi)....
2. Nincs megszabva a felhasználási terület, vagyis veheted te azt a hülyeséget amit írtam, ha 4 magot se használnál ki belőle, és 8GB RAM is sok lenne, a VGA-ról nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!