Melyik egeret választanátok a kettő közül?
A legjobb gép configot raktam ossze, kozel 2 millio forintbol, es egy komoly gamer egeret akarok venni hozzá. Vezetek nelkulit nem akarok venni mert nem szeretem toltogetni.
A két egér:
- Saitek Mad Catz R.A.T. 7
- Razer Mamba Tournament Edition (chroma)
A R.A.T 7-et probaltam egyszer, es nagyon massziv es testreszabhato, nagyon tetszett.
Viszont mar van egy Razer Blackwidow Tournament Chroma billentyuzetem es ha razer egeret vennek, jol neznenek ki igy egyutt. Ti melyiket vennetek?
Kb egy arban van, de az nem is foglalkoztat kulonosebben.
A 'komoly gamer egér' ott kezdődik, hogy milyen célra kell pontosan? FPS, RTS, MMO, MOBA, stb...
A 2 milliós gépedre meg rettentő kíváncsi vagyok, elég erős overkill-nek tűnik ennyi pénz bele :D
alaplap: asus rampage V extreme
processzor: intel i7-4960x extreme
vidikartyak: 2db gtx titanX 12gb
ram: 64gb corsair dominator platinum ddr4
ezaz hogy mindennel jatszom vegyesen :D
renderelek is videokat, meg programozok is.
Jesszusom. Te megvetted vakon a legdrágábbat, amit találtál, mondván "jó lesz az"?
A 4960X egy alsó hangon 350 ezer Ft-os proci, ellenben szart nem érsz vele. Egy 6700K-val ugyanott, ha nem előrébb lennél, és az negyedannyiba kerül. A 4960X egyetlen jelentős előnye, hogy lényegesen több maggal rendelkezik, de guess what - ennyi magra csak igen specifikus területeken lehet szükség, és az nem a játék.
A 2db Titan X pedig rendkívül ironikus, figyelembe véve, hogy most jött ki a GTX 1080, ami lényegesen olcsóbb, és lényegesen jobban is teljesít a Titan X-nél. Gratulálok, kidobtál 1 miliót az ablakon. A két darab Titan X-nek akkor fogod hasznát venni, ha kőkemény 3D renderelést akarsz végezni. Amit gyanítok, hogy nem fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!