Ti melyik konfigurációt választanátok és miért?
Figyelt kérdés
Ettől a cégtől szeretnék kész konfigurációt vásárolni (tudom hogy jobb lenne összerakni de így kaptam rá pénzt) olyan 100e Ft környékén. Segítséget szeretnék kérni!
Egy stabil gépet szeretnék filmnézésre és főleg stratégiai játékokra. Előre is nagyon köszönöm!
2012. okt. 9. 10:58
1/3 anonim válasza:
Ezek közül egyiket sem, erősen túlárazott, gyenge minőségű alkatrészeket(táp) tartalmaz.
2/3 anonim válasza:
És nem pénz kérdése, mert a boltban összerakják neked és olyan, mintha egy konfigurációt vennél, csak te választod ki mi legyen benne.
3/3 anonim válasza:
ipon/pcx oldalakon összerakják az előre összeállított konfigurációt 2k ft-ért, itt meg feltehetsz olyan kérdést, hogy: "Mondanátok nekem egy konfigurációt 100k-ért, összeszereléssel?" és tuti kapsz olyan válaszokat amelyek messze felülmúlják ezeket az előre összerakott pc-ket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!