Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hol tudok kipróbálni sok féle...

Hol tudok kipróbálni sok féle gamer egeret?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Gamer egeret szeretnék venni. Jelenleg Razer Deathadder-em van, ami 8 éves és a jobb gombja eléggé haldoklik már. Igazából soha nem állt megfelelően kézre nekem: nagy kezem van, fingertip fogással és ez az egér túl keskeny volt mindig is. De mivel egyébként jó egér, nem cseréltem le. Most viszont muszáj, és ha már új egér, akkor olyat akarok, ami kényelmes is. A gond csak az, hogy ahhoz jó lenne kipróbálni őket, ha mást nem, legalább csak úgy megfogni. Valami szélesebb kellene, nem ártana, ha lenne DPI switch rajta, viszont túl sok gomb nem kell. Corsair Sabre-t néztem, az vmivel szélesebb, viszont nem tudom, nem-e lenne útban a hüvelykujj alatti kiálló hülyeség. Nem is értem, hogy találták ki azt oda, annyi egérnél van ilyen kialakítás...

Mindegy, ajánlhattok is a leírtak alapján, de inkább a fő kérdés érdekelne, hogy hol van lehetőség kipróbálni sok féle gamer egeret. Mediamarktban gamer egerekből kitéve most pl van Logitech G502, Asus, meg ilyen gyengébbek, amiket nem vennék, mint A4tech, Genius és Hama. G502 is elég keskeny, ráadásul az említett hüvelykujjas hülyeség azon még nagyobb o_O

Köszi előre is!

2016. jún. 21. 16:36
 1/2 Dongaben ***** válasza:
Sokan csinálják...(Persze nem én!) a MediaMarkt-ban megnézik, aztán máshol megveszik...
2016. jún. 21. 16:41
 2/2 Dongaben ***** válasza:
Sokan végig olvassák a kérdést...bocs!:D
2016. jún. 21. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!