Egér válaszáts? Milyen egeret vegyek?
Nekem Logitech G502 van, claw grip van nálam is, könnyen felemelem az egérpadról. Csak hogy értsed, mit akarok ezzel: ez egy viszonylag nagy egér, nekem mégis kényelmes így. Fogalmunk sincs, hogy mekkora tenyered van, így nem lehet biztosra ajánlani semmit. A legegyszerűbb az, ha bemész a Media Marktba/akárhova, ahol vannak kiállítva egerek, aztán végigtapogatod őket.
A4 X7-tel én elégedett voltam 9 éven keresztül, de állítólag az új változatok szenzora elég béna. Ez nem tudom mennyire érdekel mondjuk, mivel a Trust GXT25 se számít csodának.
nem rég vettem egy logitech g100s egeretm nem boltból de új !! mert ott már elég drága . Viszont ami nekem tetszik hogy jó a fogása könnyen mozgatható pontos a szenzor benne le követi minden mozdulatomat. Viszont 5 ezer forint magasságában újonnan nem találsz "cica karom " fogásra alkalmas egeret aminek aránylag még a szenzora is jó meg nem gagyik a klikkelők .Használtan van pálya az igényeidre :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!