Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egér válaszáts? Milyen egeret...

Egér válaszáts? Milyen egeret vegyek?

Figyelt kérdés
Leginkább CS:GO-t játszok, tegnap vettem egy egeret, egy Trust GXT25-t. 4500Ft volt, de nagyon kényelmetlen mivel rájöttem, hogy ez egy teljes tenyeres egér. Milyen egeret ajánlanátok ilyen árkategóriában, amit könnyen fel lehet emelni a padról, és ujjbegyes fogással lehet használni?
2016. jún. 13. 09:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem Logitech G502 van, claw grip van nálam is, könnyen felemelem az egérpadról. Csak hogy értsed, mit akarok ezzel: ez egy viszonylag nagy egér, nekem mégis kényelmes így. Fogalmunk sincs, hogy mekkora tenyered van, így nem lehet biztosra ajánlani semmit. A legegyszerűbb az, ha bemész a Media Marktba/akárhova, ahol vannak kiállítva egerek, aztán végigtapogatod őket.

A4 X7-tel én elégedett voltam 9 éven keresztül, de állítólag az új változatok szenzora elég béna. Ez nem tudom mennyire érdekel mondjuk, mivel a Trust GXT25 se számít csodának.

2016. jún. 13. 09:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Ebben az árkategóriában mindegyik hulladék, menj el egy MediaMarkt-ba, és vedd meg a legkényelmesebb optikai szenzorost (NE lézerest!).
2016. jún. 13. 10:00
 3/3 anonim ***** válasza:

nem rég vettem egy logitech g100s egeretm nem boltból de új !! mert ott már elég drága . Viszont ami nekem tetszik hogy jó a fogása könnyen mozgatható pontos a szenzor benne le követi minden mozdulatomat. Viszont 5 ezer forint magasságában újonnan nem találsz "cica karom " fogásra alkalmas egeret aminek aránylag még a szenzora is jó meg nem gagyik a klikkelők .Használtan van pálya az igényeidre :

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. jún. 13. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!