Hol találok ilyen egeret?
Figyelt kérdés
Samsung SMOP5000WX nagyon régi egér, de szerintem a legjobb. Mindegy ilyent akarok csak újat nagyon nehéz már hozzájutni.2016. jún. 15. 22:40
1/6 anonim válasza:
Hogy tippet adjak
microsoft wheel mouse optical 1.1
Ez a létező legjobb régi egér. Olvass kicsit utána. Szét istenítik, még manapság is nagyon jónak számít az optikája.
2/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
Az elsőnek azért ez az egér kell mert már összenőttem vele. Játszottam vele olyanok ellen akik 60 ezres gamer egeret használnak és sehol sem voltak az enyém mellett. Azért kösz de csakis ilyen kell.
2016. jún. 16. 09:08
4/6 A kérdező kommentje:
Második kösz. Régen is ilyen drága volt? :)
2016. jún. 16. 09:09
5/6 anonim válasza:
Legjobb egérért semmi sem sok, nem igaz? :)
6/6 anonim válasza:
Szerinted egy 400 cpi-s ősrégi irodai egér a legjobb a világon, és sokallod egy új példányért a 3000 forintot. Hát... érdekes egy világban élsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!