Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi baja lehet a gépemnek?

Mi baja lehet a gépemnek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy amikor rámegyek a normál módú indításra, a képernyőm full fekete, de viszont a Windows hangját hallom ahogy betölt.

Kiválasztottam a csökkentett módot is, és ott meg betölti a képet.

MI BAJA LEHET?

2016. jún. 20. 08:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Csökkentett módban nézd meg hogy nincs e nagyobb felbontásra állítva a rendszer, mint amit a monitor tud !
2016. jún. 20. 08:17
 2/5 MGéza ***** válasza:

1: nem hiszem. Ha nem képes a monitor a felbontásra, akkor vissza kell állnia automatikusan a monitornak az előző felbontásra.

Szerintem driver hiba lesz, nézz körül csökkentettben az eszközkezelőben, nem jelez-e hardveres problémát?

2016. jún. 20. 08:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem igazán értek hozzá, valami részletesebb segítség? (Benne vagyola az eszközkezelőben, de nem tudom mire menjek. Ha valahol lenne egy x, hogy azzal van balami jobb lenne.)
2016. jún. 21. 07:37
 4/5 A kérdező kommentje:
*vagyok a
2016. jún. 21. 07:37
 5/5 A kérdező kommentje:
*valami
2016. jún. 21. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!