Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki segítsen nem értem mi...

Valaki segítsen nem értem mi a baja a gépemnek?

Figyelt kérdés

A probléma a következő mikor játszok lefagy a gépem és a képernyő pedig átvált erre [link] csak szín az ami változó szokott leni valamikor feket valamikor szürke.

A gépem

alaplap: asrock 970 pro3 r2.0

processzor: amd fx 6300 + hyper tx3 hűtö

Tápegység: chieftec ctg-500-80p

Ram: Kingmax 2x4GB DDR3 1600MHz

Videokártya: Sapphire 78702 2GB DDR5 11199-19-20G

Merevlemez: Wetern Digital WD5000AAKX 500GB 16MB SATA3

A gépet körülbelül 2 éve vettem ha bárkinek van valami ötlete az írja le.

2016. máj. 8. 12:39
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Amd vidikari... Ne csodálkozz. Max 1 evet birnak gond nelkul. Magyarul meghalt. Vegyel ujjat, nekem is volt hasonlo, teljesen menthetetlen.
2016. máj. 8. 12:42
 2/3 Trevor. ***** válasza:

Videokártya memóriájának a hibájára utal. Sapphire kártyákra tudtommal 2 év gari van, így nagy valószínűséggel lejárt. Első körben próbáld meg egy másik videokártyával.

#1 AMD kártyák nagyon jók, legfeljebb a driverrel vannak gondok. Nekem van itthon 12 éves Ati Radeon 9200 videokártyám, tökéletesen működik. Igaz, az még Ati, nem AMD.

2016. máj. 8. 12:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez egyértelműen VGA hibája, VRAM hiba, próbáld meg azt, hogy MSI afterburnert leszeded, és egy kicsit lejjebb veszel a VRAM sebességén.

Típus szám alapján neked a GHz edition van, aminek a VRAM órajele 1200 MHz, próbáld ki, hogy leveszed 1150-re első körben, ha továbbra is makacskodik, akkor 1100, ha ezzel a sebességgel is ugyan olyan rendszerességgel jelentkezik a probléma akkor nincs mit tenni, új kártyát kell venni.

2016. máj. 8. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!